În caz că nu știați, iată cele 4 condiții în care militarii...

În caz că nu știați, iată cele 4 condiții în care militarii americani au voie să folosească teritoriul României

18 1632

Conditiile in care militarii americani au voie sa foloseasca teritoriul nostru si facilitatile puse la dispozitie inseamna practic O PREDARE NECONDITIONATA SI PE GRATIS a Romaniei dupa cum urmeaza:

1. Militarii americani au voie sa introduca orice fel de material de lupta in Romania (inclusiv rachete nucleare!) FARA a cere voie in prealabil guvernului roman; Militarii americani si mijloacele lor de deplasare nu au voie sa fie controlate nici macar de politie.

2. Militarii americani au voie sa-si deplaseze convoaiele oriunde in tara fara a cere voie autoritatilor in prealabil.

3. Armata americana NU PLATESTE NICI O CHIRIE statului roman pentru ocuparea celor 4 baze militare.

4) Militarii americani NU POT FI ACTIONATI IN JUSTITIE orice fapte ar face, inclusiv fapte penale (vezi textul Tratatului militar romano-american din decembrie 2005).
Și pentru o verificare mai riguroasă vezi Dosarele cu victime ale accidentelor de circulație de pe teritoriul României din ultimii ani.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni

Sursa: Crimele Mafiei Globaliste

COMENTARII

 1. Tratat cu statul Român??? Care stat ??? Daca domnii administratori ai acestei așa zise țări (vai de mama noastră) retrocedează teritorii către urmașii grofilor maghiari care prin tratatul de la Trianon le-au vândut României după primul război nedorind să devină cetățeni români și să rămână în Ardeal (asta era condiția tratatului), cum vine asta sa retrocedează ceva cuiva caruia nu-i mai aparține acel ceva ??? Ce fel de administratori avem ??? Se bucura la niște voturi și bani din partea maghiarimii cedând bucăți de țară care de fapt nici nu le-a aparținut vreodată acestora pentru că au fost teritorii însușite cu forța .Ce sa mai spunem despre tratatele cu americanii care de fapt au fost făcute doar că sa se afle în treabă domnii de la București ,hârtie stricată degeaba,intelegeri stăpân slugă nimic altceva.

 2. Vedeti istoria moderna a Greciei. Cand au ridicat tonul la americani (care aveau baze militare acolo si faceau vrute si nevrute) si ia flituit americanii si grecii au alunecat in hău de nu-i mai scapă nimeni.

 3. Vedeti istoria moderna a Greciei. Cand au ridicat tonul la americani (care aveau baze militare acolo si faceau vrute si nevrute) si ia flituit americanii si grecii au alunecat in hău de nu-i mai scapă nimeni.

 4. Rușii sunt parteneri pentru țări mari , pentru noi ăștia micii , colonii adică sunt,
  niște ” tătuci „!

 5. Foarte interesant daca americani pot face ce vor aici la noi, ce sau gandit ai nostri pai atunci facem si noi ce vrem si pe semne cam asta faceti crezand ca va apara americani, dar dupa cum am cititit aici ii doarenin pedala de noi si de UE si ei nu platesc nimic si sunt liberi sa ocupe orce sa omare pe orcine fara sa fie anchetati, multumesc celor care au facut asta si ii rog totodata ori sa stricam treaba cu americani si sa le impunem niste conditii ca aici nu sunt la ei acasa si daca nu vor acest popor nu ii mai tine si pe ei ca de abia ne descurcam si noi, asa ca fratii americani in tara asta nu puteti face chiar ce vreti si sa nu raspundeti de ce faceti ca nu traim in jungla si daca am acceptat sa va instalati bazele aici am facuto din respect pentru voi dar cum vreti voi nu este umam si mai ales la o adica in caz de un conflict nu va asumati nici o raspundere si atunci de ce sa ne mai necajiti si voi?

 6. USA nu va apara ROMANIA sau UE. USA vrea tina Rusia departe de UE; sa tina trupele lor in UE si sa impinga Germania sub apa fiindca daca UE se uneste cu RUSIA americanii devi PIELEA SULII

  USA nu va apara UE inclusiv Romania fiindca conform comandantului NATO in UE, Philip Breedlove, prezenta americanilor are ca scop:
  1) Mentinerea Rusiei departe de UE
  2) Mentinerea USA in UE
  3) Impingerea Germaniei in Jos
  In 1968 cand URSS a invadat Cehoslovacia, americanii desi aveau peste 350000 de ostasi in Germania de vest, le-a spus aliatilor NATO ca, daca URSS va ataca Europa, Germania de vest si jumatate din Franta vor fi sacrificate pina cand trupele US vor opri atacul. Nemtii au un studiu rapid si au concluzionat, ca URSS numai cu cele 7 divizii (700000) din Germania de est, Cehoslovacia, Polonia si Ungaria vor ocupa in 2 SAPTAMANI toata Europa de Vest, inclusiv Franta , Spania si Portugalia fara ca americani sa traga o basina.
  Rusia nu a atacat Europa de vest si nici nu va ataca UE fiindca UE este dependenta de imensele resurse energetice ale Rusiei. Rusia are nevoie de cumparatori vii nu morti ca sa-si vanda resursele

  • Foarte corect.Franta si Germania fac afaceri la greu cu Rusia.Numai pe noi ne invata sa ii privim ca pe dusmani.Avem politicieni destepti nevoie mare.In loc sa face afaceri cu ei ii injuram de dimineata pana seara.Prostii de romanii tot gandesc ca Rusia e fostul URSS .Vai de capul nostru!In pactul Ribentrop Molotov si CAER,Romania a construit o intrega tara.Sub UE si NATO a daramt o!Asta nu pricep romanii si d aia suntem aici in mizeria asta.

 7. Hă. Că e jaf aia este. Dar amuzant este faptul că pe vremea lui Năstase am dat și șpagă pentru beneficiile astea. Dar când aproape te învecinezi cu Rusia cam totul devine scuzabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.