Imprumut pentru apa la Sacele

Imprumut pentru apa la Sacele

0 80
Consilierii locali din Sacele au votat accesarea unui imprumut destinat introducerii apei si canalizarii in zona Turches – Baciu. Sistate de taierea fondurilor de catre Guvernul Ponta, lucrarile vor fi reluate imediat ce vor sosi banii. Trei proiecte de apaa si canalizare – unul european, unul derulat prin Compania Apa si altul cu fonduri guvernamentale se deruleaza in prezent in Sacele.
Lucrarile de introducere a apei in cartierele sacelene Turches si Baciu au fost sistate dupa ce banii de la Guvern nu au mai sosit si arieratele au ajuns la o cota ingrijoratoare. Situatia va fi deblocata de imprumutul votat de consilierii locali intr-o sedinta de-ndata desfasurata vineri.
Pana acum, apa a fost adusa de la bazinul de 2.300 de metri cubi pana in partea de sus a zonei Turches. A doua etapa, cea a lucrarilor de canalizare, este derulata in colaborare cu Compania Apa, operatorul regional care are un proiect de aproape doua milioane de euro. Dupa ce vor fi incheiate lucrarile de aductiune si canalizare din aceasta zona, va urma legarea la deversorul care duce apa in camp, aflat in zona de jos a cartierului Turches.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.