Imagini live de pe partia Paltinis

Imagini live de pe partia Paltinis

0 77

Romanii sunt innebuniti dupa zapada. Astaeste concluzia noastra pentru ca altfel nu se explica invazia de turisti din statiunile de munte. Fiecare panta, deal sau damb, fie ele mai abrupte sau mai line, au fost valorificate de impatimitii saniusului care au umplut, in aceasta vacanta de iarna, zonele „de la munte”.
Primaria Municipiului Sibiu a inteles importanta partiilor din Romania si au decis ca putin „promo internautic” nu ar strica vestitei partii de schi din judetul Sibiu: partia de la Paltinis.
Primaria Municipiului Sibiu a montat o noua camera web ce ofera posibilitatea oricarui vizitator al site-ului www.sibiu.ro sa urmareasca imagini live din statiunea montana Paltinis.
Intentia municipalitatii a fost de a integra in reteaua de camere web existenta la nivelul orasului, o noua camera, ce va furniza imagini in timp real celor interesati de atmosfera de iarna din aceasta zona din apropierea Sibiului.
Site-ul Primariei Municipiului Sibiu este printre primele site-uri ale unei autoritati locale din tara care ofera astfel de facilitati on-line si primul ca numar de camere.
In prezent, pe site-ul www.sibiu.ro sunt active un numar de 7 camere web care transmit imagini live din Piata Mare, Piata Mica, Gradina Zoologica si mai nou, din Paltinis. Prima camera, care oferea imagini din Piata Unirii, a fost montata in anul 2004 si a fost mutata recent la baza partiei de ski din Paltinis. Urmatoarele trei camere care transmiteau imagini live din Piata Mare au fost puse in functiune pe parcursul anului 2006, iar in 2007 a venit randul ultimelor trei. Costul unei astfel de camere este in medie 1.000 de euro.
Camerele web au fost foarte apreciate de vizitatorii virtuali mai ales in contextul evenimentelor culturale care s-au desfasurat in oras.
In medie site-ul a fost vizitat in acest an de aproximativ 130.000 de vizitatori in fiecare luna, dintre care aproximativ 55% dintre acestia au accesat cel putin una dintre cele sapte camere.
Din 24 decembrie, de cand a fost montata camera web in Patinis si pana in 28 decembrie, aceasta a fost accesata de aproximativ 13.000 de vizitatori unici.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.