Ilie Nastase, invitat la masa de George Bush

Ilie Nastase, invitat la masa de George Bush

0 62

Afland de vizita lui George W. Bush la Palatul Victoria, fostul tenismen Ilie Nastase i-a cerut premeirului roman acordul sa fie prezent la intalnirea cu presedintele american, pe care il cunoaste personal. Dupa cum povesteste Nastase, familia Bush este mare iubitoare a tenisului, iar pe Bush senior, tenismenul l-a avut chiar partener de joc in anii 1973-1974
Ilie Nastase a avut o scurta discutie amicala cu Bush, in prezenta celorlalti oficiali prezenti la intalnirea de la Victoria, programul strict nepermitand o intrevedere separata. Cerandu-si scuze pentru imposibilitatea unei conversatii mai lungi, Bush l-a invitat pe Nastase la masa, la Washington.
„M-a invitat sa iau masa cu el, intrebandu-ma cand prefer sa vin: la pranz sau seara ? I-am raspuns ca sunt un mare gurmand si ca as veni atat la dejun, cat si la cina, iar Bush a fost de acord”, a declarat presei Ilie Nastase.
Fostul tenisman a mai aratat ca, joi, i-a transmis presedintelui SUA, prin intermediul sotiei acestuia, autobiografia sa si o fotografie pe care liderul american sa se semneze, autograf primit vineri, tot prin intermediul Laurei Bush, la spectacolul de gimnastica de la Cotroceni.

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.