Il vom vota pe celalalt comunist?

Il vom vota pe celalalt comunist?

0 57

“Uniunea Europeana urma sa fie autostrada noastra catre succesul ca natiune. Numai ca noi nu suntem obisnuiti cu autostrazile”, spune proaspat anuntatul pretendent social-democrat la presedintia Romaniei, Adrian Nastase, intr-un jurnal.
Parca-mi pica naspa remarca si nu ma pot abtine sa nu-i raspund ca, intr-adevar nu suntem obisnuiti cu autostrazile, ca nici dupa ocolitori nu ne dam in vant prin partile Brasovului, dar ne topim dupa giratii. Deh, daca edililor nostri le place invarteala! Si ne-am mai obisnuit cu termopanele si matusa. Subiectele astea sunt deja uzate, numai bune de pus la cosul de gunoi. Ca orice lucru nefolosit vreme indelungata, si-au pierdut valoarea, de utilitate n-are sens sa vorbim, stim toti cat s-a aburit DNA sa scoata la iveala alarma montata gratuit si buclucasa mita rotobasculanta, cu tampalrie de aluminiu.
Au curs tone de cerneala si s-au uzat tastaturile de cat s-a vorbit despre Tamara si termopane. Faptul ca Nastase a declarat de zor, a fost hartuit, audiat, fara vreo finalitate si pentru o acuzatie de tot rasul, ca ar fi fost mituit cu ferestre, i-a adus notorietate. Deja dosarele sale sunt de natura sa-i sporeasca popularitatea, iar orice descindere la un organ de ancheta il victimizeaza si-l face simpatic. Deja cand auzim de termopane zambim si ne vine sa spunem “fugi dom’ne de-aici, daca facea ceva rau il aresta. Concluzia poate fi ca Adrian Nastase n-a facut nimic rau ori ca el n-a facut nimic mai rau decat cei care au ordonat casapirea sa, ori Justitia n-a facut nimic.
Este de asteptat ca alegerile sa-l gaseasca pe Nastase in postura de puisor dulce si persecutat, de erou national, de om caruia i s-a furat un mandat, un om caruia putin i-a lipsit sa i se puna impozit pe oua, caruia I s-au fabricat dosare, inlaturat nemilos de la conducerea PSD de Prostanac.
Cum Basescu e in picaj e de asteptat ca bietul nostru popor sa aiba iar de ales intre aceeasi doi comunisti si sa-l prefere pe cel cu ouale nenumarate. Daca-l votam poate ne spune cate are!

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.