Iarna prin Brasov

Iarna prin Brasov

0 89

S-a aratat din nou iarna prin urbea noastra. Ceva normal si placut pentru acest anotimp si pentru luna sarbatorilor.
Din pacate insa, administratia brasoveana da iar cu stangul in dreptul, impreuna cu firma pe care a tocmit-o sa aiba grija de deszapeziri. Caci utilajele numite in acest scop sunt o rara avis pe strazi – mai trebuie sa spun ca pe cele laterale, de prin cartiere, nici nu se arata? – iar in ceea ce priveste pietonalul, despre care am mai scris in cotidianul nostru, nimeni nu intreprinde nimic.
Probabil v-ati saturat, stimati cititori, de comparatia pe care o fac intre gandirea de la tara si cea de la oras, insa vreau sa adaug ca multi tarani veniti in aglomerarile urbane s-au adaptat perfect noului mediu. Da, insa nu toti. Si este greu, ca inadaptabil psihic, sa mai si conduci un oras ca brasovul doar dupa experienta dobandita in satul natal, unde fiecare isi da zapada in fata casei si unde nu exista mai deloc domeniu public cu portiuni de pietonal.
Oare domnul primar Scripcaru nu a auzit de asa ceva? In cei sase ani de cand este in Primarie a folosit doar cele invatate pe la Facultatea de Sport, adica saltul peste probleme?
Repet a nu stiu cata oara:daca ii vine greu, de ce nu lasa pe altcineva sa faca intr-adevar treaba?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.