Ialomiţianu cere Primăriei Braşov să aloce 50 de milioane de lei pentru...

Ialomiţianu cere Primăriei Braşov să aloce 50 de milioane de lei pentru Aeroport

0 110

Fostul ministru de Finanţe, Gheorghe Ialomiţianu, solicită conducerii Primăriei Municipiului Brasov si Consiliului Local Brașov ,,alocarea sumei de 50 milioane lei pentru finanțarea Aeroportului Brașov. Din discuțiile cu locuitorii Municipiului Brasov şi cu multe fundații si asociații din acest oraş a rezultat dorința brașovenilor ca Primaria Municipiului Brasov sa se implice in finanțarea construirii Aeroportului Brașov”.

Candidat independent la primărie în acest moment, Ialomiţeanu ia apărarea  Consiliul Județean Brasov despre care spune că ,,nu dispune de resursele necesare realizarii Aeroportului Brașov” aducând în acest sens ca argument ,,solicitările repetate ale acestei instituții către Guvernul României să asigure din bugetul de stat sumele necesare finanțării acestei investiții.

Baza legala privind participare Primăriei Municipiului Brasov la realizarea Aeroportului Brașov o reprezintă art. 35 din Legea nr. 273/2006 privind finanțele publice locale, care prevede posibilitatea unităților administrativ-teritoriale sa finanțeze din bugetele proprii lucrari de investiți realizate in comun”.

În final Ialomiţeanu spune că ,,acest demers are la baza şi declaraţiile apărute in spatiul public ale Primarului Municipiului Braşov şi a reprezentanților Consiliului Local Brasov privind susținerea financiară a realizării Aeroportului Braşov”.

Promisiuni ale actualului edil – amintim noi – niciodată onorate ci scoase de la naftalina propagandei mereu înaintea campaniei electorale pentru a prostii publicul nerăbdător de a se lăsa prostit.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.