Ialomițeanu îl critică pe edil că nu se ocupă de sănătatea publică...

Ialomițeanu îl critică pe edil că nu se ocupă de sănătatea publică ci tot de obsesiile lui – modificări de PUZ noaptea ca hoții

2 119


Fostul ministru de fiananțe și candidat la funcția de primar al Brașovului, Gheorghe Ialomițeanu spune că acum ,,Conducerea Primariei Brașov îi surprinde în mod neplăcut pe brașoveni privind modul de alocare a fondurilor de la bugetul local în această perioadă. În loc să asigure mai mulți bani pentru sănătate, această instituție a considerat că în acest moment este mai important să desființeze parcarile din centrul vechi al orașului. Acest lucru se intamplă în condițiile în care primarul Municipiului Brașov spune că instituția pe care o conduce nu are bani suficienți să se implice mai mult în dezinfectarea străzilor orașului și a blocurilor conform prevederilor Ordonanței militare numărul patru.

Mai mult, firma care se ocupa de desființarea parcarilor avea posibilitatea sa se implice in operatiunea de dezinfecție potrivit obiectului de activitate. Desființarea parcarilor din centrul vechi al orașului va crea mari probleme brașovenilor și turiștilor după perioada de criză deoarece Primaria Municipiului Brașov nu ofera o alternativă viabilă. Sunt convins că mulți brașoveni nu știu de această decizie a edilului Brașovului deoarece sunt obligați să stea în casă în această perioadă.

Este posibil ca Primarul Brașovului să încerce să îi liniștească pe brașoveni printr-o promisiune care nu va fi onorată și anume că va construi o parcare. Mai grav ar fi dacă ar continua cu îndemnul că toti care îi critică acțiunile să plece din Brasov.

Îi recomandăm actualului edil al Brașovului să se uite ce fac alți primari în această perioadă si anume utilizarea fondurilor pentru protejarea sănătății populației și sprijinirea mediului de afaceri și să nu mai facă a doua zi ce visează noaptea”.
Iulian Rinder

COMENTARII

  1. Iata o pozitzie echilibrata,ratzionala si pozitiva.Astfel de pozitzii sunt de dorit nu numai acum si pentru Brasov ci pentru toaya tzara si pentru totzi politicienii care merita aceasta denumire.
    Ii dorim mult succes si mai multe mandate!

  2. Iata o pozitzie echilibrata,ratzionala si pozitiva.Astfel de pozitzii sunt de dorit nu numai acum si pentru Brasov ci pentru toaya tzara si pentru totzi politicienii care merita aceasta denumire.
    Ii dorim mult succes si mai multe mandate!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.