Hrusca va canta pentru bolnavii Hospice

Hrusca va canta pentru bolnavii Hospice

0 55

Seria evenimentelor caritabile initiate de Hospice „Casa Sperantei” continua in orasul de sub Tampa. Pentru a rotunji veniturile fundatiei brasovene, care asigura ingrijire la domiciliu bolnavilor incurabili si servicii medicale de cea mai buna calitate, Hospice Casa Sperantei organizeaza un nou concert de caritate sustinut de aceasta data de cunoscutul cantaret de muzica folk Stefan Hrusca. Evenimentul va avea loc pe data de 21 aprilie, incepand cu oreel 19.00, pe scena Teatrului „Sica Alexandrescu”.
Evenimentul in beneficiul bolnavilor incurabili ingrijiti de Hospice este singurul pe care artistul il va sustine in scop caritabil, in decursul turneului sau national.
Cei care doresc sa participe la eveniment trebuie sa achizitioneze un bilet in valoare de 20 de lei. Fondurile obtinute din vanzarea biletelor vor fi varsati bugetul fundatiei pentru a asigura serviciile de ingrijire paliativa.
Ultimul concert de caritate organizat de fundatia brasoveana a avut loc in data de 8 martie si a fost un succes. Cunoscuta trupa a emisiunii „Cronica Carcotasilor”, Jukebox, a incantat brasovenii cu hituri celebre si a creat o atmosfera incendiara cu muzica de calitate. Evenimentul si-a propus sa adune fonduri pentru o zi de ingrijire gratuita a 250 de pacienti adulti si copii care sufera de cancer, leucemie si distrofii neuromusculare care au nevoie de tratamentul durerii si simptomelor asociate bolii, consiliere psiho-emotionala, activitati in centre de zi si educatie adaptata (pentru copii). Rezultatul: 1865 ron profit.

Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.