Hoti, dar buni!

Hoti, dar buni!

0 57

Multa vreme am crezut ca Traian Basescu a fost ales pentru promisiunea cu tepele din piata publica, in care urmau sa fie trasi coruptii si hotii. Tzeapa! Nu de-aia a fost ales! Inca nu m-am dumirit de ce, dar am aflat ce vrea poporul. Daca va ganditi ca vrea corectitudine si tinuta morala, v-ati ars. Intr-un comentariu postat la unul dintre articole cineva isi spune pararea despre PSD. “Ailalti daca furau, stiau sa puna economia la treaba! “
Asadar, atata timp cat economia merge, liber la furat. Care va sa zica, pe multi nici nu-i deranjeaza ca politicienii s-au obisnuit sa bage mana in pusculita statului, sa mearga nitel treaba si nu-i bai: ce mare branza or fi cateva milioane de euro?
Culmea e ca in campania trecuta munca de lamurire a maselor s-a dus avand ca punct central coruptia din PSD si furturile uriase. Din reactia alegatorilor intelegem ca strategii au intors-o ca la Ploiesti: ne invata ca e bine ca furau pesedistii, sa le dam ocazia sa fure in continuare daca asta ii face mai fericiti, de bucurie vor face si economia sa se miste bine.
Daca ar fi sa facem protretul robot al candidatului preferat de o anumita parte a electoratului, acesta are negresit dosare penale (pentru diferse actiuni, cum ar fi licitatii castigate cu acte false, invarteli cu terenuri, ordonante si hotarari “de familie”, mosteniri), stie sa fure mult, frizand patologicul, dar cu gratie, si mai face cate ceva pentru tara.
Mda, adica decat prosti si hoti, mai bine destepti si hoti. Intr-adevar! Pai ce, ati auzit voi de vreun ministru PSD mituit cu caltabosi si prins in flagrant cand ii primea de la un personaj dubios? Ministrii PSD aveau clasa. Nu le iesea socotela nicicum la declaratiile de avere, trebuiau sa declare ca le-au muncit nevestele in Italia si au facut 4 milioane de euro intr-un an, trebuiau sa declare mosteniri de milioane de euro de la matusi profesoare, dar nu pot fi dovediti defel! Dealtfel cred ca daca vreunul din ultimul guvern PSD s-ar fi manjit pentru 10.000 de euro si-o tuica, ar fi fost nevoit sa-si faca harakiri de rusine. Cea mai josnica fapta de coruptie pesedista apartine fostei ministrese Puwak, care s-a dedulcit la fonduri PHARE pe care le-a deturnat putin si s-a ales cu vreo 50.000 de euro. A demisionat saraca si s-a ras mult pe seama ei! Barem un milion sa fi furat si ea, a stricat piata!
Revenind la comentariul postat trebuie sa recunosc logica acestuia imbatabila. Asadar, furati baieti cu determinare, dar faceti economia sa mearga, ca asa o sa aveti mai mult de furat, nu veti mai fi nevoiti sa va intretineti familiile vanzand prajiturele si gogosele! La declaratia de avere, puteti baga o mostenire, rata deceselor e destul de ridicata in Romania si cu putin efort puteti fi rude cu oricine!

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.