Hotelurile fac disponibilizari

Hotelurile fac disponibilizari

0 157

Din cauza gradului de ocupare scazut, marile hoteluri din capitala au inceput restructurarile de personal.
Hotelul Radisson SAS a renuntat deja la o parte dintre angajati, astfel ca, in prezent, are cu 15% mai putini fata de luna martie 2008, cand in cadrul hotelului lucrau 350 de oameni. Initial, reprezentantii hotelului anuntasera ca vor ajunge la momentul deschiderii oficiale, din luna septembrie, la 400 de angajati.
Hotelul Rin Grand a disponibilizat in jur de 10-12% din cei 600 de angajati. Ionut Negoita a precizat ca masuri similare s-au luat si in cazul celorlate trei hoteluri din cadrul grupului Pro Confort.
JW Marriott nu a luat in calcul inca aceasta masura, insa, daca va fi nevoie, actionarii o vor aproba, a declarat omul de afaceri Fathi Taher.
Omul de afaceri George Copos, a declarat ca, in prezent, Ana Hotels nu va face disponibilizari si va incerca mentinerea echilibrului, de un angajat la o camera, la hotelurile detinute in Bucuresti. In restul grupului hotelier, personalul a fost rotit intre hotelurile din statiunile de munte si de pe litoral, dar nu vor fi disponibilizari, a asigurat George Copos.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.