Hocheiul braşovean a ieşit lamentabil din scenă

Hocheiul braşovean a ieşit lamentabil din scenă

0 637
Incredibil, dar adevărat : după ce anul trecut câştigase campionatul naţional, Corona Braşov Wolves a ieşit acum prematur şi ruşinos din lupta pentru medalii, fiind învinsă în semifinalele întrecerii! Frustrarea este cu atât mai mare, cu cât ,,lupii” au fost umiliţi de o echipă modestă, care şi-a arătat limitele în recentele dispute de la Braşov, unde a fost surclasată ca la tenis, cu 6-1, 6-1…
Meciul decisiv, de la Galaţi, a avut un final incredibil, care ne-a amintit de precedenta dispută de la Galaţi, dintre cele două echipe. Dacă atunci, gălăţenii au egalat în ultimele patru minute ale meciului, revenind de la 1-3 şi au câştigat apoi în prelungiri (!), acum, în meciul decisiv, Dunărea a marcat golul victoriei (3-2), când mai erau 30 de secunde de joc!! În acest fel, Corona Braşov Wolves a ieşit pe uşa din dos în acest sezon hocheistic intern, după ce acâştigat un singur trofeu: Cupa României.
În rest, multă nedumerire, vis a vis de jocul echipei braşovene, din noiembrie trecut încoace…De remarcat că fanii echipei braşovene au sperat până în ultimul moment că totul este o glumă, că modesta echipă din Galaţi nu poate pune probleme Coronei Wolves Braşov.
Astfel, mai mult de două sute de fani ai, hocheiului braşovean s-au deplasat la Galaţi, dornici să-i aplaude pe ,,lupi” în tentativa lor de a se califica în finala campionatului naţional. Dar, totul a fost o simplă iluzie….
Acum, hocheiul braşovean a ieşit lamentabil din scenă, până la toamnă, iar suporterii aşteaptă explicaţii şi luarea unor măsuri…
 
Dorin Duşa
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.