Hochei : UTE – Corona Brașov 2-6

Hochei : UTE – Corona Brașov 2-6

0 164

Victorie spectaculoasă a Coronei Brașov la hochei : 6-2, în deplasare, cu UTE! Golurile au fost înscrise de Radim Valchar (2), Connor Sills, Jared VanWormer, Daniel Koger și Balazs Gajdo.

Duminică, 26 noiembrie, în campionatul româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga, au fost programate și alte confruntări: Ferencváros Budapest – Hockey Klub Gheorgheni 4-1, Dunaújvárosi Acélbikák – FEHA 19 0-1 și Budapest Jégkorong Akadémia HC – Sport Club Csíkszereda 5-4.

În frunte a urcat Budapest Jégkorong Akadémia HC (cu 32 de puncte), urmată de UTE Budapest (cu 32 de puncte) și Ferencváros Budapest (cu 31 de puncte). Hockey Klub Gheorgheni a căzut pe poziția a 4-a (cu 31 de puncte), Corona Brașov se află pe poziția a 5-a (cu 29 de puncte), iar Sport Club Csíkszereda staționează pe locul al 7-lea (cu 24 de puncte).

Următoarele meciuri se vor disputa marți, 28 noiembrie, de la ora 19:30: Urșii Polari Miskolc – Sport Club Csíkszereda, Ferencváros Budapest – Corona Brașov și DEAC Debrecen – Hockey Klub Gheorgheni.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.