Hochei : ,,Lupii’’au pierdut la Ciuc

Hochei : ,,Lupii’’au pierdut la Ciuc

0 30

Într-o partidă contând pentru Erste Liga dar și pentru Campionatul Național de hochei : SC Csikszereda – Brașov Wolves: 5-2 (1-1, 1-1, 3-0)

Din cauza unor indisponibilități din lot, echipa brașoveană s-a prezentat la Miercurea-Ciuc, pentru meciul împotriva echipei locale SC Csikszereda, cu o echipă tânără și cu nu mai puțin de 9 jucători formați de către grupele de juniori ale clubului brașovean în echipa de start! A fost meciul de debut în echipa noastră de seniori și pentru frații Marton Buda (16 ani, portar) și Gabor Buda (20 de ani, atacant). Chiar și așa, „lupii” au dat o replică foarte bună, timp de două reprize, reușind chiar și să conducă pe tabelă, în ciuda jocului foarte agresiv și pe alocuri lipsit fair-play al adversarilor.

În cele din urmă, gazdele au reușit să se impună în cea de-a treia repriză, când au marcat trei goluri.

Pentru echipa Corona Brașov au marcat Pavlo Borysenko (în minutul 13’18”, asistat de către Balazs Gajdo) și Roberto Gliga (în minutul 31’19”, asistat de către Zsombor Molnar).

Următorul meci al echipei Brașovului va fi duminică, de la ora 17:30, pe gheața Patinoarului Olimpic Brașov, cel împotriva echipei ACSH Gheorgheni, care va conta atât pentru sezonul regulat al campionatului national, cât și al Ligii Erste.

Un nou jucători în tabăra ,,lupilor’’

Echipa Brașovului  a anuntat  transferul fundașului Canadian Owen Williams. Un apărător puternic, de 188 de centimetri și 91 de kilograme , Williams vine din liga nord-americană de tineret WHL, unde a evoluat pentru echipele canadiene Regina Pats și Swift Current Broncos dar și la americanii de la Seattle Thunderbirds. „Lupii ” mai au de completat încă un post de stranier în lot după sosirile din acest sezon ale lui Denis Osipov, Garet Hunt,  Nick Huard și Broke Trotter. 

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.