Hermannstadt a câștigat primul său meci în Liga I: 1-0 cu Sepsi!

Hermannstadt a câștigat primul său meci în Liga I: 1-0 cu Sepsi!

0 155

Proaspăt promovata în Liga I de fotbal, Hermanstadt, a jucat primul său meci din Liga I, la Tg. Mureș, unde a întâlnit revelația play-out-ului Ligii I, în sezonul trecut, Sepsi Sf. Gheorghe. De data aceasta, covăsnenii nu au mai făcut jocul bun, pe care l-au așteptat suporterii, după modelul campionatului trecut. De vină poate fi eterogenitatea lotului celor de la Sepsi, pentru că echipa are foarte mulți jucători noi, care nu au reușit încă să intre eficient în angrenajul echipei lui Eugen Neagoe. De partea cealaltă, echipa sibiană, ai cărei jucători evoluează de mult timp împreună și având un antrenor valoros, a fructificat una din puținele ocazii și s-a impus la limită, prin golul înscris de Blănaru, în minutul 12, din pasa lui Dâlbea. Pe de altă parte, partida a fost de slab nicel tehnic și spectacular, putând rivaliza cu un meci din liga secundă!

Hermannstadt: Căbuz – Alexandru Coman, Pîrvulescu, Dandea, Tătar – Dâlbea, Antonov – Petrescu, B. Rusu (Tsoumou, min. 90), Curtean (Nkololo, min. 68) – Blănaru (Hergheligiu, min. 83)
Sepsi: Niczuly – Drãghici, Ursu, Jovanovici, Sato – Velev, Vasvari – Prosser (Hamed, min. 52), Fülöp (Gabriel de Moura, min. 52),Tandia – Simonovski (Hadnagy, min. 65)

Vineri, în meciul de deschidere al campionatului Ligii I, sezonul 2018-2019, CFR Cluj, campioana en titre, nu a reușit să treacă pe teren propriu de FC Botoșani, meciul terminându-se la egalitate, 1-1!
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.