HERBALIFE – sanatate pentru trup si suflet

HERBALIFE – sanatate pentru trup si suflet

0 61

Ne invartim tot mai mult printr-o lume poluata de o tehnica moderna care nu tine cont ca, spre a functiona, distruge natura si pericliteaza existenta vietii pe planeta. Iar aceasta poluare a ajuns sa se insinueze si in hrana noastra, in acest secol al supervitezei.
Astfel, din lipsa tot mai acuta de timp, mancam preparate “din punga” sau “din plic”, in general sintetizari ale produselor naturale, fara sa ne dam seama de efectele nocive in timp asupra organismului nostru. Iar acesta incepe sa duca lipsa unor vitamine si minerale strict necesare pentru mentinerea sanatatii in parametri acceptabili, daca nu aproape ideali, organismul “scartaind” treptat-treptat prin nefunctionari normale ale diferitelor organe interne, cu efect negativ asupra starii generale.
Din fericire mai exista si oameni constienti care trag semnale de alarma si care actioneaza in aceasta privinta, spre folosul celor ce inteleg sa deosebeasca binele de rau si sa intoarca din nou fata spre natura si binefacerile ei.
In acest sens compania Herbalife promoveaza printre clientii sai conceptul unui stil de viata sanatos si activ la orice varsta.
Astfel peste 30 de milioane de oameni din intreaga lume au inteles binefacerile produselor acestei companii in obtinerea starii de bine si in recapatarea energiei si poftei de viata, ideea de baza fiind o alimentatie echilibrata pentru o lunga viata sanatoasa.
Harta Herbalife cuprinde 60 de tari, geografia sa fiind in continua expansiune, iar produsele companiei sunt verificate si aprobate de ministerele pentru sanatate ale respectivelor tari.
Intr-un viitor material vom dezvolta aceasta idee, venind cu amanunte asupra produselor companiei si a efectelor lor.
Pentru inceput prezentam un numar de contact si persoana care va poate da amanunte despre eventualele tratamente dorite:
Tel. 07411362 68 – persoana de contact Ildiko Pitters.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.