Handbalistele de la ASC Corona Brasov se pregatesc la Dejani

Handbalistele de la ASC Corona Brasov se pregatesc la Dejani

0 169

Echipa de hadbal feminin ACS Corona Brasov pregatita de antrenorii Mariana Tarca si Dumitre Berbece, se afla incepand de marti, pana pe 6 decembrie, in cantonament la Dejani, in apropiere de Fagaras. Sportivele brasovence au afirmat ca doresc sa profite de intreruperea campionatului, si se pregatesc acolo unde aerul este mai tare adica la altitudine. Mai mult, cum in zona se afla si o sala corespunzatoare, handbalistele vor parcurge si etapa antrenamentelor tehnico-tactice. Despre ceea ce asteapta de la acest stagiu montan, antrenoarea Mariana Tarca a precizat: “Dorin sa ne pregatim din toate punctele de vedere. Vom alterna pregatirea fizica si antrenamentele in sala.

"Speram sa jucam cateva meciuri scoala cu echipa de baieti Nitramonia Fagaras, pentru ca s-a vazut ca astfel de antrenamente sunt utile, sporind rezistenta fizica si nu numai. Dorin sa ne imbunatatim cat mai rapid relatiile de joc, un capitol la care mai avem de lucru. Speram ca acest cantonament la munte, in care avem asigurate toate conditiile, sa isi atinga scopul. Actualul calendar de pregatire, pe care l-am definitivat si care are bataie lunga, pana la urmatorul meci oficial, de la inceputul lunii ianuarie anul viitor, cuprinde si mai multe meciuri de verificare.” a afirmat Mariana Tarca.

Antrenorii se bazeaza in cantonamentul de la Dejani pe lotul ramas, dupa plecarea Cameliei Hotea Balint si a Adrianei Tacalie la echipa nationala.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.