Handbal : Corona, victorie clară cu Buzău, 23-18

Handbal : Corona, victorie clară cu Buzău, 23-18

0 151

În etapa a 20-a a Ligii Naționale la handbal feminin, Corona Brașov a jucat acasă cu Gloria Buzău. Echipa braşoveană a obținut un succes clar, 23-18, fără să forţeze şi fără să aibă emoţii, cu privire la rezultatul final. Pentru Corona au marcat: Buceschi – 5 goluri, S. Târcă și Ciuciulete – câte 4, Tiron, Chiricuţă și Dmitrovic – câte 2, Neagu, Berbece, Lopătaru și Bucur – câte un gol.

„Jocul cu Buzăul nu a fost chiar ușor. Faptul că se întrerupe competiția de multe ori, nu este bine. Nu poți ține forma sportivă a jucătoarelor Noi am făcut greșeli nepermise. Am ratat mult în situații de unu contra unu cu portarul advers. Era un meci pe care trebuia să îl câștigăm la 10-15 goluri. Punctele sunt importante, însă contează și golaverajul, iar oamenii vin în tribune să vadă și spectacol. Concentrarea, atitudinea în joc nu au fost bune. Indiferent că ești titular sau că intri pe parcurs, îți faci datoria și te ridici la nivelul jocului. Nu sunt supărat, cred că este vorba despre forma sportivă. Apoi, trebuie să spun că am tot respectul pentru Eliza Buceschi, care joacă într-un picior. Trebuia să se opereze de mult și tot amână pentru că este o jucătoare importantă pentru noi și trebuie să ne ajute”, a declarat antrenorul Ion Crăciun.

Corona se află pe locul 3 în clasament, cu 34 de puncte. În etapa următoare, pe 7 aprilie, Corona va juca pe terenul liderului SCM Rm. Vâlcea.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.