Handbal : Corona Brașov s-a impus clar cu Minaur Baia Mare și...

Handbal : Corona Brașov s-a impus clar cu Minaur Baia Mare și obiectivul ocupării unui loc în cupele europene este încă în grafic

0 141

Handbalistele de la Corona Brașov au înfruntat, în sala sporturilor de la poalele Tâmpei, Minaur Baia Mare, în etapa a 24-a a Ligii Naționale de handbal feminin. Jucătoarele Brașovului și-au luat în serios, încă din startul meciului, rolul de gazde și și-au valorificat din plin statutul de favorite. Astfel, elevele antrenorului principal Ion Crăciun au condus de la început la sfârșit, fară să aibă periclitată vreun moment victoria, care le menține în cursă pentru ocuparea unui loc, ce le va permite să joace la toamnă în cupele europene. Corona s-a desprins clar pe tabela de scor încă din prima repriză (13-7, 16-8), iar cu 10 minute înainte de final, totul era clar : 25-16, 27-18.

Excelentă a fost prestația tinerei jucătoare Sorina Tîrcă, autoare a 12 goluri, dar și realizatoarea unor faze de finețe.

Au mai înscris pentru Corona : Dimitrovic 6, M. Neagu 3, Lopătaru 3, Ciuciulete 1, Ciolan 1, D. Bucur 1, Vetkova 1.

Au mai jucat : Timoshenkova, Popescu și Hosu (portari), Pătuleanu, Chiricuță, Agrigoroaei, Tamaș (jucătoare de câmp)

Corona Brașov are acum 37 de puncte și va juca etapa viitoare în deplasare, cu Măgura Cisnădie, meci decisiv pentru ocuparea unui loc de cupă europeană.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.