Handbal : Corona Brașov înfruntă SCM Craiova (duminică, ora 11,00)

Handbal : Corona Brașov înfruntă SCM Craiova (duminică, ora 11,00)

0 113

Handbalistele Coronei joacă duminică, de la ora 11.00, pe teren propiu cu SCM Craiova. „Avem mare nevoie de ajutorul publicului pentru că este un meci important în lupta pentru o calificare în cupele europene”, a spus antrenorul Ion Crăciun

Echipa de handbal Corona Braşov are duminică, de la ora 11.00, pe teren propriu, un meci foarte important în lupta pentru un loc de cupe europene. Adversara formaţiei antrenate de Ion Crăciun şi Gică Anton va fi SCM Craiova, echipă care în trecut a pus probleme sub Tâmpa. Din acest motiv, antrenorul Coronei, Ion Crăciun a declarat că este foarte important ca sala să fie plină la acest joc, iar publicul să ajute echipa să obţină cele trei puncte puse în joc. „Jucăm acasă şi avem mare nevoie să simţim acest lucru din primul până în ultimul minut. Am simţit şi noi în deplasări, ca adversar, ce înseamnă să ai o sală plină care pune presiune pe tine, şi am vrea ca şi adversarii noştri să simtă acelaşi lucru la Braşov. Avem meciuri extrem de importante de jucat până la finalul sezonului şi împreună cu fanii cred că şansele noastre cresc”, a spus Ion Crăciun.

Multe jucătoare incerte

Antrenorul Coronei a subliniat că echipa are cu atât mai multă nevoie de public pentru că se confruntă cu multe accidentări, multe jucătoare lipsind sau fiind incerte pentru jocul cu SCM Craiova, şi anume Eliza Buceschi, Laura Chiper, Binca Tiron, Andreea Chiricuţă sau Ekaterina Vetkova. „Avem multe fete cu probleme medicale şi nu ştim câte se pot recupera până la ora partidei, astfel că aportul publicului este cu atât mai important pentru noi. Avem mare nevoie de cele trei puncte puse în joc, şi trebuie să facem totul pentru a le obţine”.

S-a schimbat ora partidei, pentru duminică, ora 11.00!

Din cauza faptului că televiziunea publică nu putea televiza partida la ora la care aceasta fusese stabilită iniţial, jocul dintre Corona şi SCM Craiova a fost reprogramat pentru duminică, 14 aprilie, de la ora 11.00.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.