Hagi este noul antrenor al Stelei

Hagi este noul antrenor al Stelei

0 72

Gigi Becali finantatorul formatiei Steaua Bucuresti, a declarat, sambata seara, ca incepand de luni, noul antrenor al ros-albastrilor este Gheorghe Hagi, dupa ce Cosmin Olaroiu a acceptat oferta formatiei saudite Al-Hilal.

„Oli nu indraznea sa vina sa imi spuna ca are o oferta. Tot ii spunea lui Virgil (n.r. Virgil Becali) -Am o oferta, dar ce-o zice Gigi?-. Ii era jena de mine. L-am chemat la palat si l-am ?ntrebat ce vrea. Mi-a spus -Uite am o oferta pe care nu pot sa o refuz, nici cluburile din Europa nu imi pot oferi atat-. L-am intrebat daca vrea sa plece, mi-a zis ca vrea si eu i-am spus: -Bine, ma duc acum sa vorbesc cu Hagi. M-am urcat in masina si am ajuns la Constanta. Eu sunt omul care rezolva repede lucrurile. Cu Hagi am pus toate detaliile la punct, le-am acceptat si eu, le-a acceptat si el, iar luni le vom pune si pe hartie. In proportie de 99 la suta, de acum antrenor la Steaua e Hagi”, a spus Becali.
Finan?atorul Stelei a explicat ?i ce l-a determinat sa il lase pe Olaroiu sa plece asa de usor: „Noi nu aveam semnat niciun contract, era o chestiune de onoare intre noi doi. Mi-a spus ca s-ar fi putut urca in avion si sa ma sune de acolo sa imi spuna, stia ca intr-o saptamana mi-ar fi trecut supararea. Dar nu a facut asta, a tinut sa fiu si eu de acord. Nu poti sa refuzi un astfel de om, mai ales ca va castiga 4 milioane in doi ani”.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.