Coloniile din estul Europei au interzis la schimbarea …. Guvernatorului Băncii Centrale

Coloniile din estul Europei au interzis la schimbarea …. Guvernatorului Băncii Centrale

0 141

România, o colonie de la periferia Uniunii Europene, nu este singura cu acest statut. Nu este de loc exagerată afirmația ca aproape toate țările care s-au eliberat din Lagărul socialist-bolșevic au ajuns colonii ale unei puterii cu sediul administrativ la Bruxelles. Vedeți eforturile Poloniei și mai recent ale Ungariei de limita puterea UE asupra autporității naționale.

Printre pârghiile folosite de noua putere, BANUL, rămâne cea mai puternică, impreuna cu instrumentul de gestiune a acestuia – Sistemul Bancar, sub „coordonarea” Băncilor Centrale.
Ce ne-a făcut nouă BNR în frunte cu Mugur Isărescu, un guvernator parcă la post de-o viață, se pare că nu este singular în Europa de est. Am vazut de curând un politician care considera ca in aceste momente ar lipsi un PARTENERIAT STRATEGIC dintre statul român cu BNR și guvernatorul acesteia, Mugur Isărescu. Adică Banca Națională a României nu mai este o instituție a țării ci a unei structuri colonialiste localizată la Bruxelles, Paris sau Berlin.

C.Europeană de Justiţie anulează suspendarea guvernatorului Băncii Letoniei

Instanţa supremă europeană a anulat decizia Letoniei de a-l suspenda pe guvernatorul băncii sale centrale, investigat pentru acuzaţii de luare de mită şi corupţie.

sergiu-stet

BBC transmite că, așa cum era de așteptat, Curtea Europeană de Justiţie a precizat că Letonia nu a prezentat suficiente dovezi care să susţină acuzaţiile că Ilmars Rimsevics ar fi implicat în acte de corupţie.
Sprijinit de stăpânii de la Bruxelles, Ilmars Rimsevics a respins toate acuzaţiile care i s-au adus și este în continuare la …post. 

Vlad T.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.