Gura de canal pe o partie din Predeal

Gura de canal pe o partie din Predeal

0 53

Telespectatorul unui post TV central a descoperit , pe o partie din Predeal, o gura de canal fara capac, ceea ce duce la concluzia ca, si daca esti in vacant ape munte, asta nu inseamna ca ai scapat de capcanele din oras si de necazurile vietii modern citadine.
Sau, poate, prin indepartarea capacului de canal, autoritatile locale vor sa puna bazele unei noi probe de schi sau sanius cu obstacole, in acest sens cine nimereste gaura ia un premiu special, iar cine mai si iese pe partea cealalta ia doua.Ceilalti, raniti sau disparuti in canal, vor fi, drept pedeapsa, lasati de izbeliste.

In contextual montan ar fi bines a mai amintim, la modul serios, ca Poiana Brasov a fost luata cu asalt de cateva zeci de turisti, care afirma ca au preferat aceasta locatie pentru ca este mai ieftina si ofera aproape tot ce se gaseste prin statiunile din Austria sau Elvetia.
In plus, britanicii au fost incantati de bogatia si varietatea preparatelor culinare, mai ales cele specifice sarbatorilor.
Este drept, turistii apartin clasei sociale medii, cu venituri limitate, insa si banii lor merg, iar comparand standardele de viata, britanicii din clasa medie se ridica mult peste cea de la noi.
Iar daca vor fi multumiti – pana acuma se pare ca sunt – vor reveni, aducand cu ei si alti conationali.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.