Gunoaiele, branduri campenesti

Gunoaiele, branduri campenesti

0 220

Institutia Prefectului s-a suparat pe lenea primarilor din judet! Conducerea Prefecturii este deranjata de mizeria din cursurile de apa si din rigolele drumurilor, dar si de faptul ca zonele de agrement au fost lasate in paragina. Din acest motiv, prefectul Ion Gontea s-a decis sa nu mai dea voie nici unui primar din judet sa organizeze evenimente in aer liber pana cand primarii nu vor face curatenie. Edilii trebuie sa promita, de asemenea, ca vor lasa locul curat in urma serbarilor campenesti.
In ciuda solicitarilor repetate venite din partea Prefecturii Brasov, se pare ca niciunul din primarii judetului nu s-a conformat ordinului de a curata rigolele si cursurile de rau. Asa ca, in prag de campanie electorala de toamna, prefectul vrea sa-i lase pe primari fara sarbatorile campenesti tradizionale, tot atatea prilejuri de a cheltui – uneori nejustificat – banii comunitatilor si de a polua mediul cu gunoaiele, devenite la fel de traditionale ca petrecerea in sine.
Daca vor sa obtina autorizatii pentru organizarea de evenimente in aer liber, primarii judetului trebuie sa si promita ca vor face curat dupa sarbatoare.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.