Grupul de la Cluj se joaca de-a demisia

Grupul de la Cluj se joaca de-a demisia

0 167

Grupul de la Cluj a s?rit imediat in apararea lui Vasile Dancu, prin amenintarea cu demisia in bloc din PSD a intregului Comitet Executiv Jude?ean al filialei partidului.


Comitetul Executiv Judetean al PSD Cluj s-a intrunit duminica pentru a lua o decizie asupra pozitiei fata de propunerea facuta de Marian Vanghelie, de excludere din partid a vicepresedintelui social-democrat Vasile Dancu.


Potrivit unor surse din partid, la intrunire numeroase persoane au propus ca intregul Comitet Executiv sa demisioneze in bloc.


Social-democratii clujeni sunt dezamagiti de evolutia pe care a luat-o, in interiorul partidului, acest subiect al demiterii lui Vasile Dancu, precum si de atitudinea presedintelui Mircea Geoana. In cele din urma aceasta decizie nu a fost adoptata, presedintele PSD Cluj, Ioan Rus, refuzand sa supuna la vot propunerea.


Cei 43 de membri ai Comitetului Executiv Judetean al PSD Cluj, printre care se numara si Vasile Dancu, au decis asadar sa mai astepte luarea unei hotarari, in functie de evolutia acestui subiect in perioada imediat urmatoare.


Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a primit in urma cu cateva zile mandat de la membrii Comitetului Executiv al formatiunii sa solicite conducerii partidului excluderea vicepresedintilor PSD Victor Ponta si Vasile Dancu, pentru evolutia politica a acestora.


M.O.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.