Grupa aurie propune doi iberici in careul de asi!

Grupa aurie propune doi iberici in careul de asi!

0 116

In ultimele doua meciuri ale grupei aurii s-au intalnit spaniolul David Ferrer, care era deja calificat in semifinale cu francezul Richard Gasquet si alt iberic Rafa Nadal in compania sarbului Novak Djokovic.


Prima intalnire, practic, a avut un singur sens, la conducere fiind in permanenta peninsularul Ferrer. Scorul identic 6-1 si durata de 60 de minute, fix, ne scutesc de orice alt comentariu. Singura concluzie fiind aceea ca numarul 6 mondial, pare a fi cel mai in forma jucator. Asteptam sa vedem cum se va comporta in semifinale, unde va juca cu cel de-al doilea clasat al grupei rosii.


In ce-a de-a doua partida scorul a fost identic in ambele seturi 6-4 in favoarea numarului 2 din ierarhia ATP. De aceasta data jocul a fost mai strans, sarbul avand cateva tresariri de orgoliu de-a lungul partidei. Din pacate nu a fost de ajuns, el ?a comis prea multe greseli. Jocul a avut importanta de palmares pentru Djokovic, care nu mai avea nici o sansa sa ajunga in careul de asi. In semifinale Rafael Nadal il va intalni pe castigatorul grupei rosii. ???????

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.