Grav accident la Sacele

Grav accident la Sacele

0 159

Din cauza vitezei excesive, un tanar de doar 26 de ani a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Brasov, la Sectia de Neurochirurgie, in stare relativ grava, el suferind multiple traumatisme.
In timp ce gonea pe bulevardul George Moroianu, avand viteza mult mai mare decat permiteau conditiile, si cele ale traficului, dar, mai ales, cele impuse de lege, soferul a pierdut controlul volanului si astfel autoturismul condus de el a parasit partea carosabila a bulevardului, s-a rostogolit de mai multe ori, din care o data in aer, dupa care s-a oprit in zidul unui imobil.
Din fericire, putem spune, in masina nu se afla niciun pasager.
Medicii spun ca starea accidentatului este stabilizata, dar nu se pot pronunta inca asupra consecintelor accidentului decat dupa ce vor incepe sa carpeasca la imprudentul conducator auto si dupa ce vor termina cu reasamblarea lui.
Nu are rost sa-i mai trag cu avertismente in privinta urmarilor nerespectarii legilor de circulatie. Trist este faptul ca mai exista destui inconstienti care le ignora. Di fericire, de aceasta data s-a cam turtit doar cel care a cauzat accidentul, dar de cate ori nu au de suferit si altii?
Sa speram ca inasprirea amenzilor ii va trezi pe multi la realitate, caci pe toti nu o va putea face in niciun caz.

Dan Bota.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.