Gratare si baie de Paste

Gratare si baie de Paste

0 102

Vremea frumoasa de Paste i-a scos pe brasoveni la iarba verde. La Dambul Morii, in Noua sau la Pietrele lui Solomon nu mai aveai loc sa arunci un ac pe pajistile inverzite. Carnea de miel si micii au sfaraiat pe gratare, stropite apoi din plin cu bere, vin sau chiar palinca. Temperaturile nesperat de ridicate au adus la piscinele in aer liber mii de persoane, dornice sa-si fixeze primul bronz din acest an.
Soarele a fost deosebit de darnic cu brasovenii in acest weekend asa ca oamenii nu s-au lasat rugati sa iasa in natura si sa petreaca la iarba verde. Chiar si cei care au iesit doar la o scurta plimbare prin natura au incheiat mica excursie tot pe o patura la soare. Cele mai solicitate au fost gratarele, care au sfarait fara oprire doua zile la rand:
Multi brasoveni si-au dovedit din nou obsesia de a-si parca masinile la doi pasi de locul de picnic atunci cand ies in natura. Chiar daca autoritatile au incercat sa protejeze zona de picnic de la Dambul Morii si au instalat o bariera, soferii nu o mai iau de mult in seama si ruleaza pe un drum nou, care ocoleste obstacolul montat in calea lor. La iarba verde a fost inghesuiala mare, dar piscinele i-au atras in aceeasi masura pe brasoveni. Dornici de o baie si de tolaneala la soare pe sezlonguri, mii de persoane au petrecut prima si a doua zi de Paste pe marginea bazinelor cu apa din oras.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.