Grasoniere de la Primaria Brasov

Grasoniere de la Primaria Brasov

0 55

Dat fiind faptul ca s-au inmultit peste masura cazurile sociale inregistrate in municipiul nostru, Primaria Brasov s-a gandit sa ia masuri in aceasta privinta.
In acest scop, municipalitatea doreste sa achizitioneze un numar considerabil de garsoniere pentru a rezolva aceste probleme.
Cei care vor putea beneficia de acest ajutor sunt familiile neajutorate ai caror membri nu au un loc de munca stabil sau care au o stare de sanatate precara.
Garsonierele vor fi achizitionate prin programul ALL, Consiliul Local Brasov aproband achizitionarea unor asemenea garsoniere in limita alocatiilor bugetare.
Garsonierele vizate au o suprafata totala de 24 mp, iar pretul de achizitie variaza intre 29.000 de euro si 35.000 de euro.
„Din pacate, la acest moment, nu avem nicio locuinta sociala disponibila. Este adevarat ca acum cumparam opt garsoniere intr-un bloc pe str. Ecaterina Teo-doroiu, dar acelea au fost achizitionate direct pentru familiile care au avut de suferit in urma incendiului de pe strada Reconstructiei. Cautam in continuare astfel de locuinte, dar acum nu le putem spune solicitantilor decat sa astepte”, a declarat viceprimarul Gabriel Andronache pentru Buna Ziua Brasov.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.