Globalism capitalist sau Catolicism („binele comun”)! Tu ce alegi?

Globalism capitalist sau Catolicism („binele comun”)! Tu ce alegi?

0 282

Falsa pandemie este folosită pentru a destabiliza încă odată economia capitalistă care se apropie de sfârșit. La fel ca în 2008. Agenda Vaticanului avansează. ADIO CAPITALISM.

Salariu Universal propus de papa Francisc!
Solidaritatea ca „armă”!

” A sosit timpul să ne gândim la un salariu universal…”, spune public papa Francisc, într-un moment când prelungirea epidemiei „coronavirus” blochează economia lumii, papa îndeamnă la „solidaritate” și împinge agenda reformelor sale pe cel mai înalt piedestal al legislativului mondial! (vezi AICI).

Ce va alege umanitatea?
În ultima vreme, pe plan local, generația noastră a fost „educată” până la imbecilizare să aleagă resemnată „răul mai mic” (soluție dovedită în timp atât de înșelătoare). In plan global lucrurile se vor repeta. Pare incredibil, dar umanitatea este din nou testată și constrânsă să aleagă între:
1) Conceptul capitalist al Ordinii Mondiale (monopolizat de cabala financiară)
2) Conceptul catolic al Ordinii Mondiale (…binele comun care este gândirea economică a Bisericii Stat de la Roma, aceasta implică și o „ordine morală” de dreptate și justiție socială conform planurilor de „transformare socială” la care va fi supusa lumea).

Iar avem de ales:
capitalismul sau catolicismul (binele comun)!

Așadar Papa Francisc oferă acum lumii șansa să aleagă: capitalismul sau catolicismul (binele comun)!
Destul de recent, la liturghia de Paște 2020 papa a anunțat că recuperarea din criza pandemică a societății „post-coronavirus” implică alegerea între Capitalism (zeul ban) sau Binele Comun( evident definit de papii de la Roma). Vezi știrea AICI [„Crux” Apr 13, 2020]

Revolta mondială anti-cabala!
De mult timp, și pe bună dreptate, lumea este în revoltă și saturată de monopolul cabalei financiare: cere schimbarea. Dar papa știe să introducă acum schimbările sale. Folosind resortul imens al mișcărilor populare, a miilor de asociații catolice și organizații de nivel mondial, catolicismul va oferi lumii schimbarea „mult așteptată”. Sub coordonarea, mai puțin vizibilă , dar decisivă a papilor: lumea va fi eliberată de sub Capitalism („zeul ban”). Aici avem conceptul iezuit al „teologiei eliberării”.
Așadar, eliberată de sub capitalism și trecută inobservabil sub tutela papei devenit peste noapte monarh universal. Indiferent care papă va fi,vom avea aceleași politici migratorii, binele comun, solidaritate, ajutarea săracilor sau a celor „mai vulnerabili”…. ample reforme sociale în care lumea va fi angrenată chiar prin marile coorporații ale lumii care se vor alinia(dezvoltarea durabilă, sustenabilă, mediu etc). Vorbim de Noua Ordine Economică gândită și planuită de artizanii papiști de la Roma și care înlocuiește Capitalismul fără ca lumea să observe (ca broasca care fierbe în oală… la foc lent).

Cine vor fi îndrumătorii morali ai lumii?
Odată legislația mondială pusă în mișcare, implicit toată umanitatea va fi nevoită să plece urechea și la „îndrumarea morală” a papilor.
La început toate aceasta se vor face într-o modalitate mai inobservabilă, de sfaturi, dar când papii vor avea pe deplin puterea vor fi mult mai direcți și mai autoritari cu populația.
Președintele Americii dacă nu își va da seama la timp și va accepta „binele comun”(ca model economic) atunci papii vor redistribui titlurile de proprietate pe mapamond în numele „dreptății și echității sociale”.

Presa americană zilele acestea: „National Review”, 5 Apr 2020

‘…O politică post-coronavirus a binelui comun se va încadra confortabil în tradiția politică americană a „libertății și dreptății pentru toți” … ‘

[Vezi articolul AICI]

Așadar vedem că intenția lor e aceea de a transforma chiar America într-un braț legislativ și care să impună reforme sociale catolice.
Misiunea Ordinului Iezuit e la un pas de a fi pe deplin îndeplinită, și vom vedea că agenda lor e mai veche: zeci de mii de iezuiți au pornit la drum în anul 1965 sub comanda Generalului Arrupe cu pretextul de a „se înfrunta” cu Noua Ordine Mondială(actuală), și de a o schimba pe modelul lor economic. Exact asta ne spune Biserica Catolică. Ea ne spune ce anume s-a planificat la Congresul al iezuiților din anul 1965 (vezi AICI).
Nu vei fi singurul care se va supune acestui mare angrenaj social, moral, politic și economic.
Marile personalități ale lumii, oameni de afaceri, atei sau credincioși, stele de cinema, fotbal, sport, lideri politici sau lideri ai marilor religii se vor prezenta cu omagii în fața papei care va fi văzut ca un mare lider moral al lumii. Nimic nu mai poate opri ceea ce va veni. (vezi și AICI).

Cum va arăta viitorul planetei?
Undeva în viitor, cei care nu se vor alinia acestor principii vor fi marginalizați progresiv; considerați inamici ai Casei Comune, „egoiști” sau „teroriști ideologici”. Mulți vor fi arestați sau vor muri.
La categoria „terorist ideologic” ar putea intra toți cei care protestează sau nu se conformează ideologiei binelui comun, vor fi acuzați „de lipsă de solidaritate” în ideea că egoismul și „cultura individualismului” ar împiedica bunăstarea omenirii și pune în pericol planeta (numită mai nou de papi Casa Comună).

Cum am ajuns aici?
Nu e ceva nou, problema e mai veche, și s-a tot discutat de ani de zile.
Cei mai atenți ziariști au observat încă din timpul papei Benedict intențiile politice ale Vaticanului care solicita în 2011:

„…o autoritate supranațională care să supravegheze economia globală…”

Vaticanul a redactat în 2011 documentul pentru că a observat nemulțumiri și mișcări sociale pe Wall Street, experții Vaticanului au intervenit ei cu soluții argumentând că FMI nu a răspuns adecvat nevoii economiei globale, în consecință ei vin cu o propunere de reformă radicală a sistemului economic mondial; în 2011 Vaticanul propunea o Nouă Ordine Mondială bazată pe Etică și pe binele comun. Presa a publicat și comentat pe această temă (video AICI)

Ceea ce dă de gândit e faptul că oficialii Vaticanului nu și-au asumat la vremea aceea intențiile, au ripostat că sunt afirmații umflate de presă, au creeat confuzie ascunzându-se în spatele pretextului că documentul nu ar reprezenta punctul oficial de vedere, ci doar al unui birou auxiliar, cu toate că ziariștii au știut să răspundă că agenda Vaticanului poate fi dovedită cu documente și Enciclice mai vechi printre care și vestita „Rerum Novarum” care, după cum vom vedea, va schimba ordinea economică a lumii pentru totdeauna.

Așadar Vaticanul a negat în 2011 că are astfel de intenții dar a continuat liniștit agenda până astăzi. Își camuflează planurile cu scopul a câștiga timp, confuzia creeată e mereu cortina de fum în spatele careia ei pot lucra liniștiți fără să fie observați în timp util… de populația care va primi reformele fără să observeîn numele pretinsului ajutor dat săracilor.
Deci în 2011 Vaticanul nu a recunoscut, dar după demisia papei Benedict, Sfântul Scaun și-a confirmat agenda mai direct chiar prin cuvintele papei Francisc I care a criticat public capitalismul și cerut o nouă ordine economică. „Pope calls for new economic order, criticizes capitalism” REUTERS, 10 iulie 2015 (vezi AICI)

La fel și astăzi, presa catolică nu recunoaște intențiile din declarațiile papei… și acuză ziariștii că umflă știrile (vezi AICI). Indiferent de neînțelegerile din presă, ei nu pot ascunde un lucru: papa vrea înlocuirea ordinii economice capitaliste cu modelul învățăturilor sociale catolice. A spus-o deja pe față.

Aflat în 2015 într-o călătorie apostolică în America Latină, papa Francisc agită spiritele și a compară capitalismul cu „bălegarul diavolului” (vezi AICI). Așadar, pentru a surclasa capitalismul, papa agită cazanul folosindu-se de Mișcarea Populară din America Latină.
Mișcarea se află sub control iezuit și lucrează la transformarea socială, dinspre local înspre global: pe glob avem deja mai multe mișcări populare (indiferent dacă sunt ideologice sau ne-ideologice… ei sunt în agenda papei, „în tranșee”, și se vrea recompensarea lor cu „salariu universal” .
Vaticanul știe că actualmente populația lumii este în revoltă maximă față de ordinea economică actuală, controlată din păcate de cabala financiară și alți indivizi dubioși ca moralitate.
Mai mult lumea a fost făcută să creadă că e lipsită de soluții și că nu ne-au mai rămas decât soluțiile Vaticanului. Ciudat. Nu există nici lideri de inițiativă puternici. Unde au dispărut? (au dosare „la sertar” … sau sunt atacați de „coronavirus”. În acest gol de putere creeat, liderii de opinie și presa ne vor sugera că papii de la Vatican sunt ultima soluție: reformele papale și sfaturile lor de a ajuta „pe cei excluși și mai vulnerabili”…fiind singura lumină pentru planetă numită în Enciclice CASA COMUNĂ.

Planeta a ajuns o Casă Comună. O parohie catolică ecumenică.

Așadar papa Francisc, simte că acum e momentul introducerii schimbării (pregătită de decenii în centrele sociale iezuite și alte organizații cum ar fi: Clube of Rome cu armata de ingineri transformați în politicieni cu soluții și proiecte de țară etc.).
Papa cheamă întreaga lume la „solidaritate”. Mai mult se dă coordonator al mișcărilor anti-elită anti-capitalism, un apărător al celor săraci, al „celor mai vulnerabili”,…
Pontiful menționează: zilele acestea există ”o armată invizibilă, care combate în tranșeele cele mai periculoase”, (adresându-se aici Mișcării Populare… în lupta cu Covidul-19). Insă doar anul trecut pontiful vedea în Mișcarea Populară „o pârghie” cu potențial de luptă împotriva Ordinii Mondiale administrate de Elită, „o pârghie” pentru a produce „transformarea socială”.

Ce pârghii au sărăcit popoarele?
Intrebarea pe care ne-o punem este următoarea: Cine a folosit cabala financiară ca o pârghie de monopolizare în capitalism și care a distrus independența economică a popoarelor, pentru ca apoi să se prezinte cu soluții și reforme sociale care promit un viitor luminos celor mai săraci și vulnerabili?
Raspunsul l-am putea găsi într-o Enciclopedie iudaică din anul 1907, care ne prezintă magnații capitalismului drept „păzitori ai tezaurului Vaticanului”. Este vorba de dinastia Rotschild’s de la care pleacă toate relele.

Vatican spells out vision for zero-carbon world | Carbon Brief

Mai jos, textul Urbi et Orbi mai pe larg; 14 aprilie 2020 – Vatican News
„ Este vorba, notează pontiful printr-o comparație, de ”o armată invizibilă, care combate în tranșeele cele mai periculoase”, una care ”nu are alte arme decât solidaritatea, speranța și simțul comunității care înfloresc din nou în aceste zile, în care nimeni nu se salvează de unul singur”.
Îngrijorat de urmările pandemiei asupra celor mai săraci papa Francisc a transmis mesajul său chiar în ziua de Paști …papa afirmă că ”poate a sosit timpul să ne gândim la un salariu universal care să recunoască și să dea demnitate îndatoririlor nobile și de neînlocuit pe care le îndepliniți, un salariu capabil să garanteze și să concretizeze o realitate atât de umană și atât de creștină: niciun lucrător fără drepturi”.
Spre exemplificare, papa menționează activitatea smerită și neluată în considerare de legislația muncii, dar care contribuie de o manieră decisivă la menținerea unui țesut social echilibrat și solidar…”

„Mai multe țări au spus că vor pune în aplicare un salariu de bază universal, temporar sau permanent, ca răspuns la pandemia globală, precum Spania sau SUA.”

Sursa: http://ziarero.antena3.ro/article/view/id/298798

Alte perspective inedite în politica americană: Până și CIA a ajuns să i se dea citate din Enciclicele papilor!
O enciclică papală a fost citată ca regulă morală de activiștii catolici care nu aveau altceva de făcut decât să își bage nasul în alegerile CIA și să pună presiune asupra administrației Trump pentru a împiedica promovarea unui director CIA (vezi AICI) . Și acesta este doar inceputul. Observabil sau nu, Enciclicele papale vor fi inoculate cât de curând și în sistemul legislativ mondial. Lumea întreagă va asculta de papa, și dacă încă ți-e dificil să crezi, te vei lămuri când liderii tăi politici din țară la tine îți vor cita idei preluate din Enciclicele papilor, acestea devenind pentru tine un standard moral, o regulă la care va trebui să iei aminte ca să te supui, fie că e vorba de subiecte pe temă religioasă, de climă, mediu, imigrație, economie etc.
Vei asculta sau… guvernul se va ocupa de tine!
THE STORM IS COMMING !!!

(un text de Mișu Croitor)
Sursa: misucroitoru.wordpress.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.