Giulestenii ar putea ramane fara stadion

Giulestenii ar putea ramane fara stadion

0 102

Echipa de fotbal FC Rapid Bucuresti este amenintata cu pierderea stadionului pe care evolueaza meciurile de pe teren propriu in cazul in care gruparea giulesteana nu isi plateste datoriile fata de furnizori.

Printr-o notificare adresata conducerii societatii comerciale FC Rapid SA, Clubul Sportiv Rapid, reprezentata de societatea de avocati „Dobre&Ciornei”, a anuntat gruparea de fotbal ca a reziliat contractul referitor la furnizarea de utilitati la stadion din cauza intarzierilor repetate privind achitarea datoriilor. Alb-visiniilor lui Copos li s-a inaintat ca ultimatum data de 7 martie pentru negocierea unui alt document. Altfel, utilitatile se vor intrerupe incepand cu meciul Rapid – UTA din 11 martie, caz in care giulestenii vor trebui sa joace pe alt stadion.
La auzul unor asemenea insinuari, directorul generala al rapidistilor Constantin Zotta a afirmat ca s-au platit absolut toate datoriile conform contractului. „Am platit toate datoriile in conformitate cu prevederile contractului”, a afirmat Constantin Zotta.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.