Giratoriu la Belvedere

Giratoriu la Belvedere

0 172

Se pare ca primarului George Scripcaru i-a trecut damblaua cu asfaltarile, mintea lui „elaborand” vizionar o alta combinatie, normal ca aducatoare de comisioane. Si, desigur, in combinatie cu asfaltul. Noua pofta ce o „pohteste” prim-edilul brasovean este cea legata de cat mai multe sensuri giratorii, care, in felul lor, sunt legate si de asfalt, dar prezuma lucrari mult mai complexe, firmele preferate realizand venituri minunate.
Probabil dupa ce prin municipiu primarul Scripcaru nu a mai gasit, la repezeala, vreun loc in care sa plaseze un asemenea sens fara mult sens in multe cazuri, s-a cocotat pe dealul de vizavi de strada Ceahlau si a hotarat sa bage si acolo un giratoriu, adica la Belvedere.
Autoritatile locale brasovene au decis amenajarea unui sens giratoriu pe drumul spre Poiana Brasov. Sensul giratoriu va fi amplasat in zona Belvedere si va contribui la fluidizarea traficului spre Poiana si spre zona rezidentiala. Pentru construirea acestuia a fost scos din fondul forestier o suprafata de 991 metri patrati de teren.
Si uite inca o bucatica de natura care dispare! Si uite cum asfaltul urca spre munte!
Si de unde sa nu banuim, prin aceasta fluidizare tocmai in zona rezidentiala, ca firma Vectra nu va mai construi o vila cu dedicatie pe acolo?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.