Gimnastele Brașovului au primit vizita Moșului, la ,,Rhythmic Gymnastics Gala”

Gimnastele Brașovului au primit vizita Moșului, la ,,Rhythmic Gymnastics Gala”

0 139

La Centrul Cultural Reduta, în fața unei săli pline de părinți, bunici și prieteni, micuțele gimnaste de la Clubul Sportiv Transilvania au adunat cele mai frumoase momente ale muncii lor, antrenament de antrenament, le-au ambalat cu suflet și pasiune, le-au înghesuit în sacul Moșului și cu mult drag  le-au dăruit. Si au facut-o cu multă emoție și candoare, cu atenție și implicare, în cadrul Rhythmic Gymnastics Gala, eveniment organizat de către ACS Transilvania Brașov.

Sub privirile lui Moș Crăciun, cele 160 de fetițe cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani, antrenate de Carla Stoica și Iolanda Porr, au prezentat exerciții de gimnastică ritmică, momente desprinse din poveștile magice ale Crăciunului.

Mai mult, au avut deosebita onoare de a-i avea ca invitați pe Doina Stăiculescu vicecampioană olimpică la gimnastica ritmica Los Angeles 1984  și pe viceprimarul Brașovului, Costel Mihai.

Acum, la final de an, e timpul să ne facem socoteala lucrurilor și a faptelor, să punem bune la bune, rele la rele dar și momentul în care ne conturăm alte speranțe pentru anul ce ne stă înainte. A fost un an cu multe încercări și provocări dar și cu clipe frumoase. Cu lecții bine învățate! Am pornit împreună la drum, cu încredere, cu perseverență și mai ales cu dorința de a ne împlini un vis. Visul de a ne dedica ore din viața noastră sportului, frumosului, prieteniei, încrederii și a performanței”, a spus Carla Stoica, antrenor al secției de gimnastică ritmică de la ACS Transilvania Brașov.

Un moment deosebit pregătit cu multă muncă și pasiune de către micile gimnaste. Așa cum, de altfel, pregătesc fiecare moment, fiecare antrenament, fiecare concurs. Ne mândrim cu ele și cu tot ceea ce arată ele. Mulțumim doamnei Stăiculescu, o mare personalitate a gimnasticii ritmice românești, dar și domnului viceprimar Costel Mihai, un om foarte apropiat de această disciplină, dar și un mare susținător al sportului brașovean și al clubului nostru”, a precizat și Marius Fetti, director al ACS Transilvania.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.