Gimbav: RK la 33 elicoptere PUMA

Gimbav: RK la 33 elicoptere PUMA

0 89

Englezii dupa mai multe ezitari s-au hotarat – vor moderniza la Ghimbav elicopterele Puma produse de Eurocopter. Revista de specialitate „Aviation Week”, care face parte din grupul media american Business Week, scrie ca ministerul britanic al apararii a semnat cu Eurocopter un contract in valoare de 250 milioane de lire sterline (circa 275 milioane de euro) pentru modernizarea a 33 de elicoptere Puma. Modernizarea celor 33 de elicoptere Puma aflate in dotarea aviatiei britanice inca din 1971, are in vedere pe langa renovarea caroseriei, montarea de noi motoare tip Turbomeca Makila, de 1.800 CP, o noua avionica, autopilot, si echipamente de comunicatii din ultima generatie.
Lucrarilor de modernizare, asa cum era de asteptat se vor face la fabrica Eurocopter din Brasov (semnatarul contractului este filiala Eurocopter Marea Britanie), care a oferit britanicilor cel mai bun raport calitate-pret.
Din cate spun specialistii aceasta reparatie capitala (modernizare) va lungi viata elicopterelor cu inca cel putin 13 ani.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.