Gigi Becali ll vrea pe Hagi la echipa

Gigi Becali ll vrea pe Hagi la echipa

0 77

Gigi Becali finantatorul formatiei Steaua Bucuresti, a aflat din presa ca Hagi ar dori sa preia echipa din Ghencea, insa numai din iarna.
La auzul vestii ca „Regele” ar dori sa revina, Gigi Becali a anuntat ca il va contacta personal pe Hagi, pentru a-i propune sa preia gruparea din Ghencea in pauza competitionala cauzata de jocurile echipei nationale.
Declaratia facuta joi de Gica Hagi, conform careia ar fi dispus sa revina „peste doua-trei saptamani sau in iarna”, si-a atins scopul, iar Gigi Becali a anuntat ca il va contacta.
„Nu stiam ca Hagi s-a razgandit. Daca e asa, o sa-l sun si o sa-i propun sa vina la Steaua ori peste doua-trei saptamani, ori ramane Edi Iordanescu pana in iarna si apoi sa vina el”, a afirmat Becali.
O posibila venire a lui Hagi la Steaua ar putea produce o noua revolutie in lot, deoarece „Regelui” nu ii place sa continue un drum inceput de altii.
De asemenea, Hagi ar putea conditiona sosirea sa la Steaua si prin aducerea lui MM Stoica, nedorit de apropiatii lui Gigi Becali.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.