Gică Popescu, pentru GSP.ro: „Da, mi-am dat demisia!” » De vină „poza...

Gică Popescu, pentru GSP.ro: „Da, mi-am dat demisia!” » De vină „poza de rahat” cu Răzvan Burleanu?!

0 112

Gică Popescu (51 de ani) a confirmat  pentru GSP.ro că și-a dat demisia din Comitetul de Organizare al Euro 2028 

CONTEXT: 
La finalul lunii februarie, românii, bulgarii, sârbii și grecii s-au întâlnit pentru a organiza EURO 2028 și CM 2030, la Sofia. Apariția unei poze făcute după terminarea evenimentului, în care apăreau Popescu și Burleanu, alături de ministrul Tineretului și Sportului și de consilierul acestuia, a inflamat spiritele la acea vreme și l-ar fi determinat pe Gică să iasă din Comitetul de Organizare.
„Baciul” rămâne însă implicat în Organizarea Euro 2020 la București și al Cupei Mondiale din 2030. Surse neoficiale susțin că în spatele deciziei ar fi poza în care „Baciul” a apărut alături de Răzvan Burleanu la Sofia, dar varianta e negată oficial de fostul internațional. 
CA DE OBICEI, RĂZVAN BURLEANU S-A ARĂTAT SURPRINS DE REACȚIA LUI POPESCU:

 ȘTIREA INIȚIALĂ
Jurnalistul Decebal Rădulescu a dezvăluit la TV Digi Sport: „Gică Popescu mi-a zis că a demisionat după apariția acelei fotografii. 
Când să se facă poza, a apărut… brusc în cadru și acel personaj (n.r. – Răzvan Burleanu, a carui companie o evita…) A preferat să demisioneze”. 
Contactat telefonic de GSP.ro, Popescu a confirmat, în parte, informația: „Da, e adevărat că am demisionat din acel comitet pentru Campionatul Mondial din 2030”.  

Întrebat dacă motivul a fost poza cu Burleanu apărută în presă, Gică Popescu nu a confirmat: „N-are legătură cu poza, important e că nu mai sunt acolo. Oricum, am foarte multă treabă cu organizarea Campionatului European din 2020 și nu mai puteam face și asta. Din fericire, lucrurile merg bine pentru EURO 2020 și veți vedea că vom face un turneu final reușit”.

gica popescu


Poza buclucașă: 
– Gică Popescu,
– Constantin Matei, ministrul Sportului, hopa: 
– Răzvan Burleanu și,
– Andrei Nourescu consilierul ministrului .
Între timp, (prinde orbul, scoatei …poza!) în cursul zilei de astăzi, Răzvan Burleanu și Ministrul Sportului a… tăiat-o la Salonic pentru a semna actul pentru depunerea candidaturii la Mondialul din 2030.
Dar ce este cu poza de rahat?
Se stie ca Burleanu, a fost complicele lui Ponta in arestarea mult discutabila a „Baciului” (un monument de integritate in lumea sportului!)

„Un rahat de poză!”

La momentul apariției fotografiei, Gică Popescu declara pentru Libertatea: „Am reprezentat două instituții, atâta tot. N-a fost prima oară când ne întâlnim, ne-am intersectat și la comitetul interministerial.Nu ne strângem în brațe, nu ne pupăm, dacă asta vrei să știi.
Totul ține doar de implicarea în niște proiecte comune. Nu există un dialog apropiat, ți-am spus.
„Credeți ce vreți, dar n-ați fost în pielea mea! Nu știți ce e în sufletul meu! Nu răscoliți un episod dureros pentru mine și vă cer să nu faceți aprecieri după un rahat de poză. Nu vă doresc să trăiți ce am trăit eu!”. 

Subliniere:
Marele sportiv Gica Popescu rămâne consilierul premierului Viorica Dăncilă și va continua să se ocupe de organizarea meciurilor de la EURO 2020 care se vor disputa în București. 
Una dintre marile promisiuni făcute de Popescu a fost legată de finalizarea liniei de cale ferată dintre Gara de Nord și Aeroportul Otopeni  (Justin Gafiuc)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.