Ghitza IALOMITEANU, ACEST BULA de BRASOV…

Ghitza IALOMITEANU, ACEST BULA de BRASOV…

0 756
CEL MAI SLAB MINISTRU al FINANTELOR care il putea avea vreodata Romania,- daca il omitem pe bunul sau coleg Pogea fostul contabil al lui Videanu – ramane deputatul Ghitza Ialomițianu (ex PCR, ex PSD, ex PD, ex PDL, posibil PNL). Ce sa vezi, in lipsa lui Bebitza Cancescu, care o vreme joaca „septic” cu DNA-ul, si-a prezumat rolul de sef local al „Noului PNL”. Si in aceasta postura auto-asumata, a declarat fara  sa clipească ca  în cazul în care PDL/PNL va reveni la Guvernare, „primul lucru pe care îl vom face este să alocăm bani pentru Aeroport, pentru că există cadru legal. Tot ce solicităm este să nu se aplice planul PSD, să mute aeroportul la București. (Desigur, Bula se referea la posibila trecere a „pistei” aleia, asfaltata in camp pustiu, direct în subordinea Companiei Otopeni, viitorul Aeropot Brasov urmand sa devina cel mai apropiat „aerodrom” de rezerva al Otopeniului! El a reiterat, la emisiunea MIX Actual, ca „Guvernul, dacă tot nu ne ajută, atunci să nu ne încurce“. Citesti si te crucesti: pai de ce mai Nea Ghitza, cand fusesi ditamai ministrul (chiar „stapanul lovelelor”!) in guvernul Boc, n-ai trimis in judet fonduri nici macar pentru un covrig… daramite pentru Aeroport? De ce nu l-ai „abordat atunci pe alde Nitza (nu Piulitza, ci pe celalat… Procent, marele boss de la psd) ca tot va duceati cu acelasi Mercedes SLK la Parlament: hai mai don’dottore in economie sa ne dam mana toti deputatii brasoveni din Parlament si sa pornim Aeroportul. Sa-l lasati dreaqu pe Cancescu, care a folosit Aeroportul doar ca vehicol electoral in 4 cicluri de alegeri. Chemati pe cei care sepricep. Si sa puneti voi Aeroportul in „carti”, asa cum au facut pedelistii cu pesedistii pe-o mana, la Suceava, Satu Mare, Arad, dar mai ales la Cluj si Sibiu si urmeaza Tg. Mures. Sau cum au facut cei di C.J. Harghita si CJ Covasna, care au hotarat impreuna sa transforme un aerodrom nefiunctional de la Ciuc in Aeroport international zonal. Deja au contracte de curse zilnice cu 5 aeroporturi din Ungaria, cu Bratislava, Viena, Belgrad si Istambul. Adica pentru curse „mediu curier”.
Initial au fost de acord sa vina cu sprijin la viitorul „Mare” Aeroport Brasov, aflat mult mai la indemana. Documentele stau marturie, asta pana vor fi dostruse arhivele pentru a SE STERGE URMELE JAFULUI din ultimii ani. Vecinii din Cv. si Hr. s-au lamurit cu manevrele lui Cancescu!
Cam asta e, d.nul Bula, situatia cu Aeroportul. Pai nu-ti e rusine sa promiti iar pielea ursului in padure? Sau ai si mata nevoie de un vehicol electoral? Chiar nu stia, oare, primarul Scripcaru, cand te-a impins ministru, ca tot Bula ai ramas, cum erai poreclit la „Scule” Rasnov?
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.