Ghise vrea pace intre liberali si platformisti

Ghise vrea pace intre liberali si platformisti

0 322

Liberalii care nu se pot hotari pe ce cai sa apuce in lupta dintre PNL si disidentii ascunsi sub poala lui Stolojan si a lui Stoica incearca inca o cale de mijloc. Printre acestia, deputatul Ioan Ghise se straduieste sa nu fie exclus din partid a doua oara in acest an si vrea sa impace si capra si varza.


Intr-un comunicat, Ghise propune ca Delegatia Permanenta a PNL sa mandateze conducerea partidului sa actioneze pentru realizarea unui acord cu liderii platformei liberale, astfel incat sa fie evitata scindarea PNL. Pentru „unitatea PNL”, Ghise propune, pe langa cele auzite, precum reprimirea in partid a celor exclusi pentru diferente de opinie, si o serie de masuri originale cum ar fi: sustinerea de catre toti liberalii a „premierului liberal si a programului de guvernare aprobat de Parlament conform votului dat de cetateni la alegerile parlamentare”.


Ioan Ghise sustine ca acordul intre conducerea PNL si liderii platformei liberale ar trebui sa vizeze: realizarea unui Statut mai bun, care sa consfinteasca alegeri interne uninominale pentru toate functiile alese la toate nivelurile (national, judetean si local); institutionalizarea grupurilor de opinie in PNL; stabilirea modalitatilor si conditiilor organizarii unui Congres extraordinar al PNL; adoptarea unei strategii politice pentru relatia cu PD in cadrul Aliantei D.A. si cu presedintele tarii.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.