George Scripcaru confirma: anul acesta avem “Cerbul de aur”

George Scripcaru confirma: anul acesta avem “Cerbul de aur”

0 166


Dupa cum a anuntat marti Primarul Brasovului, domnul George Scripcaru, in acest an se va relua Festivalul international de muzica usoara “Cerbul de aur”. Initiat in 1967 si reluat in 1991, Festivalul a fost din nou intrerupt anul trecut, datorita nenumaratelor discutii cu TVR. Conducatorii televiziunii publice au incercat ba sa mute festivalul la Bucuresti, ba sa-l faca itinerant si sa-l plimbe dintr-o localitate in alta, ba sa-l desfiinteze. Sub pretextul ca sunt alte prioritati, respectiv Eurovision Junior si proiectul “Mari romani”, brasovenii au fost vaduviti de manifestarea ce se leaga de numele orasului lor.


Exasperate de atitudinea TVR, autoritatile brasovene au incercat sa revendice ca marca inregistrata numele festivalului, actiune ce s-a soldat cu un lung proces cu TVR, care, zice-se ar fi cerut anterior drepturile asupra numelui festivalului.


Iata insa ca dupa aceste peripetii, Cerbul se intoarce in Brasov.


Conform spuselor domnului Primar George Scripcaru, s-a primit o scrisoare semnata de realizatoarea Mariana Soitu,?in care se precizeaza?ca TVR are programata pentru acest an organizarea celei de a XVI-a editii. Festivalul ar urma sa aiba loc in luna august.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.