Geoana se leapada de Gusa?

Geoana se leapada de Gusa?

0 186

La presiunea mai multor colegi din partid la care s-a adaugat „tatucul” Iliescu Geoana se vede nevoit sa schimbe macazul in cazul Gusa.
Va reamintim ca in tentativa de reciclare a lui Gusa, nici mai mnici mai putin Geoana declara: „ne va ajuta la dificultatile relative din Transilvania”. Aceasta declaratie, alaturi de altele, au fost facute de presedintele PSD Mircea Geoana, duminica seara, la Prima TV. Acesta a spus ca va avea o colaborare, atat el, cat si pe linie de partid, cu fostul lider al PIN Cozmin Gusa, pentru a ajuta PSD sa redevina o forta in zona Transilvaniei, el spunand ca relatia lui Gusa cu S.O. Vantu este problema lui Gusa.
Intrebat daca va fi consiliat de Cozmin Gusa, care e asociat cu omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, in perspectiva alegerilor prezidentiale, Geoana a raspuns: „Nu stiu ce face domnul Gusa cu viata lui privata si cu partea de business. E problema dansului, dar l-am rugat intr-adevar, voi avea o colaborare si vom avea o colaborare, ca partid, pe un subiect unde domnia-sa are conostinte si o imagine si o reputatie foarte bune, in Transilvania”.
Geoana a precizat ca Gusa are abilitati in materie de campanie electorala si poate ajuta PSD sa redevina o forta importanta in anumite judete din Transilvania unde, in acest moment, are o „dificultate relativa”.
„De aceea, eu am facut apel nu numai la Cozmin, ci si la oameni de buna-credinta care cred ca in jurul PSD se poate construi o alternativa serioasa”, a spus Geoana.
„Cozmin Gusa este un coleg care se pricepe la politica. Cunoaste Transilvania foarte bine si ne va ajuta pe acest subiect. Relatia lui cu domnul Vantu, cu oricine altcineva, este problema dansului, nu este problema noastra”, a conchis Geoana.
Din cate se vede Geoana nu-i cunoaste si mai mult ii crede pe ardeleni altfel decat sunt in realitate. Ardelenii nu uita prin cate partide a trecut Gusa si de cate tradari este in stare si mai ales faptul ca a fost in echipa de campania a lui Basescu.
Ion Iliescu: Un strainas si un mercenar de care nu avem nevoie
Asa cum nu uita ardelenii cine este Gusa, tot asa Iliescu nu uita de ce a fost in stare Gusa cat a fost secretar general PSD sau cate a fost in stare acesta sa afirme la adresa sa. Astfel presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-a atacat dur, luni, pe Cozmin Gusa, pe care l-a numit „strainas si mercenar”, excluzand o posibila revenire a fostului secretar general al social-democratilor in partid.

Intrebat cum comenteaza implicarea lui Cozmin Gusa in strategia electorala a PSD, Iliescu a raspuns: „Nu avem nevoie de mercenari in partid. Ar fi o mare greseala sa apelam la strainasi si la mercenari”.

Fostul sef de stat a spus ca PSD nu este „un partid de handicapati” si nu are nevoie de ajutorul lui Gusa.

In opinia sa, partidul are suficienti specialisti care pot lucra pentru strategia electorala, astfel incat nu este nevoit sa apeleze la persoane din exterior. Si, in plus, „sa apeleze la cine? Se poate asa ceva?”, s-a intrebat fostul lider al PSD.
Ca sa mai dreaga busuiocul Mircea Geoana a declarat ca „Gusa nu are relatii cu PSD ca partid”. „Nu este vorba de participarea formala a lui in PSD, ci relatia cu cineva care are multa experienta pe zona Transilvania”, a explicat Mircea Geoana.
Cu aceasta miscare, liderul PSD, reuseste sa-si „apropie” si mai mult Grupul de la Cluj, care, nu numai ca nu va uita afrontul facut, ci va trece peste diplomatia afisata pana acum direct la atacuri pe Geoana. Astfel, Cosmin Gusa, atat din interior cat si din exterior tot o „armonie” va aduce in PSD.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.