Geoana, bietul de el !

Geoana, bietul de el !

0 99

?


Uneori ma intreb daca domnul Mircea Geoana nu a mancat ciuperci de Cluj. Ca sa banuiesc asta ma face latratul sau tot mai pronuntat in dodii. Si ma gandesc ca acel catelandru marca Chihuahua, navetist intre cultura transilvana ( doar a facut scoala cand pe prima pagina zacea chip ceausist ) si namolul dambovitean – cu tata care se vrea statuie-leu si-i acopera cu ochiul bleg pacatele – si pe a carui zgarda scrie “rasa boc” – din pacate latraul sau retrogradeaza purtatori ai acestui nume – nu i-o fi trimis de-o tocanita niscai ciuperci. Ca daca i-a trimis, Mircica e halit. Se da dupa coada vulpii, si acolo eu stiu ca pute.


Pantecul social-democratului Mircea Geoana s-a umflat ca la porcii care mananca in nestire cartofi. Simtind ca matelotul Romaniei l-ar lua intr-o calatorie cu gust de ciolan cu cateva boabe de fasole sub prora, amicul Mircea – coincidenta de nume cu bricul de inalta clasa – salta plapuma impotentei in raportul cu existenta practica de pe un tarm pe care nu a fost in stare sa-l gestioneze. Ca un leu cu dintii in retragere isi anunta din nou demise daca rezultatele pertidului pe care ( inca ) il conduce va obtine rezultate slabe la alegerile – locale si pentru parlament – de anul viitor.


Caci declaratiile sale sunt de plasat sub chepengul din locuinta unui boschetar. La foc din ziare, pe plapuma de paie dintre tevi, boschetarul sef se anunta mare pe faleza. Uitand ca la iesire il mai asteapta si aer curat.


Pacat de Mircea Geoana. Poate a fost bun diplomat in SUA. Poate glagoria il ajutqa in unele privinte.


Dar nu poti imbratisa rahatul gandindu-te la miros de trandafiri.


Voi suferi pentru social-democratie – sunt rebel guevarist – cat timp vor exista rahati in ploaie.


?


Bietul de Mircica !


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.