Geoana ameninta AVAS

Geoana ameninta AVAS

0 119

Desi pe timp de campanie electorala politicienii fac promisiuni care mai de care “de mai bine”, exista si oameni politici care fac amenintari in loc de dulcegarii.
Concret, presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat marti ca, daca Alianta PSD+PC va ajunge la guvernare, va desfiinta Agentia de Valorificare a Activelor Statelor si va infiinta o structura care sa gestioneze atat activele statului, cat si banii publici. Geoana a spus ca viziunea PSD+PC asupra guvernarii implica reducerea drastica a numarului de agentii guvernamentale si a cheltuielilor publice. El a mentionat ca, in evaluarea PSD, prin aceste masuri se pot economisi, in primii doi ani de guvernare, aproape 2% din PIB.
Liderul PSD a spus ca AVAS ar trebui desfiintata si a mentionat ca social-democratii intentioneaza sa infiinteze o structura care sa gestioneze intr-o formulaa mai eficienta banii publici, structura care sa fie supusa, semestrial, controlului guvernului.
De asemenea, Geoana a mentionat intentia PSD de reorganizare a regiilor si companiilor nationale si de a modifica legislatia cu privire la parteneriatul public-privat. „Suntem interesati in gasirea resurselor pentru a putea avea venituri suplimentare la buget. Prea multa clientela politica, prea multa capusare, prea putine resurse”, a adaugat el.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.