GENERAL CANADIAN ARESTAT ÎN UCRAINA LA MARIUPOL

GENERAL CANADIAN ARESTAT ÎN UCRAINA LA MARIUPOL

0 44


Forțele armate ruse l-au arestat pe generalul canadian Trevor Kadier la Mariupol în noaptea de 2-3 mai 2022. El se află în prezent la Moscova în așteptarea procesului.
Generalul Trevor Kadier se pare că nu se afla într-o misiune pentru guvernul său, dar se ocupa de biolaboratorul Nr. 1, cu 18 membri ai personalului care lucrau sub comanda sa.
Consiliul de Securitate al SUA a avut o reuniune pe această temă la 11 martie 2022.

“National Pulse” a relatat că Hunter Biden, fiul președintelui american Joe Biden, și Christopher Heinz, fiul vitreg a lui John Kerry, au organizat acorduri de subcontractare pentru laboratoarele de cercetare ucrainene prin intermediul firmei lor Rosemont Capital, în numele Agenției Pentagonului de reducere a amenințărilor în domeniul apărării (DTRA).

Ministerul chinez de Externe a dezvăluit că Statele Unite operează 336 de laboratoare de cercetare a armelor biologice și chimice în străinătate.

Traducerea: CD
Sursa: https://www.voltairenet.org/article216731.html

N.R.
Gen. Kadier, un personaj extrem de important, trebuia să preia comanda forțelor terestre canadiene în septembrie anul trecut. (vezi sursa: https://musicnewsfirst.com/update-canadian-general-trevor-kadier-captured-while-trying-to-escape-from-azovstal/) (H.D.R.)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.