Gata cu stralucirea sarbatorilor de iarna

Gata cu stralucirea sarbatorilor de iarna

0 54

Pentru ca tot ce este omenesc are si o limita, iata ca s-a pus capat si sarbatorilor de iarna 2009 – 2010, chiar daca acestea au putut fi numite doar calendaristic asa.
Si astfel bradul si ornamentele de sarbatori din centrul vechi al Brasovului vor fi dezafectate in cursul acestei saptamani.

Ornamentele pentru sarbatorile de iarna, precum si bradul din Piata Sfatului, vor incepe sa fie dezafectate de la inceputul acestei saptamani.
In acest sens, viceprimarul Miklos Gantz a declarat ca s-a asteptat sa treaca si Craciunul pe stil vechi, mai ales ca in Poiana Brasov s-au aflat multi turisti adepti ai acestui stil. Insa de azi vor incepe sa fie date jos ornamentele.
„Perioada sarbatorilor de iarna a trecut si vom dezafecta toate acele ornamente. Si tot saptamana viitoare (aceasta, n.a.), vom vedea in ce zi, vom da jos si bradul din Piata Sfatului”, a declarat viceprimarul.
.„Noi propunem ca lucrarile sa inceapa din Piata Sfatului si apoi pe strazile Republicii, Muresenilor si B-dul Eroilor”, spune Ioan Preda, directorul firmei Flash Light Brasov, cea care a montat toate ornamentele si instalatiile luminoase,
Toata aceasta actiune este ceva normal, atata doar ca lasa intr-un el gustul unei cafele fara strop de zahar, deoarece marcheaza trecerea timpului in defavoarea noastra.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.