Gastile TVR-ului au interzis la Cerbul de Aur

Gastile TVR-ului au interzis la Cerbul de Aur

0 101

Angajatii TVR obisnuiti, de ani de zile, sa-si aduca la Cerbul de Aur nevestele, copiii sau amantele, pentru cateva zile de distractie la munte pe banii institutiei, vor avea anul acest o supriza neplacuta. Se pare ca planurile de vacanta le-au fost anulate.
Pentru ca la aceasta editie cheltuielile de cazare sunt suportate de municipalitate, din bugetul local, primarul Brasovului, George Scripcaru, a decis sa le modifice planurile, anuntand sec: „Anul asta, fara neveste, copii sau amante la Cerbul de Aur! Pana in 25 august conducerea TVR va trebui sa ne transmita lista nominala a tuturor angajatilor sai care vor veni la Brasov, cu precizarea functiei, a atributiilor de serviciu si a duratei sederii fiecaruia, plus, bineinteles, lista participantilor la festival, concurenti, artisti, membrii juriului si invitati speciali. Iar daca vreun TVR-ist vrea sa vina si cu familia sau vreo iubita, il priveste, le cauta cazare si plateste din buzunarul lui, sa n-avem vorbe!”, a adaugat edilul.
Pentru cazarea participantilor la festival, primaria a rezervat deja 250 de camere duble si single la hotelurile Aro Palace, Capitol si Coroana, la care se vor adauga, in functie de necesitatile, si mai multe apartamente.
De asemenea, municipalitatea de sub Tampa va suporta integral costurile actiunilor de protocol si va asigura toate serviciile legate de desfasurarea festivalului, de la utilizarea gratuita a Pietei Sfatului si a zonei adiacente pana la plata energiei electrice, salubrizare, afisaj publicitar, paza si securitate etc.
Instalarea logisticii necesare festivalului va incepe saptamana viitoare, pe data de 15 august, urmand ca la aceasta editie tribunele pentru spectatori sa aiba 4.100 de locuri (cu peste 2.000 mai putine decat la editiile precedente), iar decorurile scenei sa fie inlocuite de o scenotehnica ultramoderna, pe baza de jocuri de lumini laser, conform spuselor inginerului Tiberiu Carstea, patronul firmei Instant Metal Beton, care se va ocupa de aceste lucrari.
Cat despre bilete, acestea vor costa 70, 50 si 30 de lei pe seara, in functie de sector, iar in cele doua seri de spectacole folclorice 40 si 20 lei.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.