Gala Premiilor de Excelenta TVR International

Gala Premiilor de Excelenta TVR International

0 114

Luni, 8 octombrie 2008, de la ora 21.10, va fi transmisa in direct cea de-a VII-a editie a Galei Premiilor de Excelenta oferite de TVR International.
Evenimentul, transmis in direct la TVR 1 si TVRi, este o manifestare anuala dedicata personalitatilor si proiectelor care au obtinut rezultate deosebite in promovarea imaginii Romaniei in lume.
De-a lungul anilor, premiile de excelenta acordate de TVR
International au revenit unor mari personalitati din Romania sau din strainatate, sportivi, diplomati, manageri si oameni de afaceri, oameni de cultura, institutii si organizatii, ansambluri artistice, etc.
Editia din acest an nu va face exceptie si va celebra activitatea de succes in 2008 a unor profesionisti din cele mai diverse domenii. Un premiu special va fi acordat de catre publicul TVRi care, pe parcursul mai multor saptamani, a avut posibilitatea de a vota on-line emisiunea
preferata a postului.
Gazdele Galei vor fi Beatrice Comanescu, directorul TVRi, alaturi de vedetele: Mihai Constantin, Monica Ghiurco, Mihaela Craciun, Catalin Stefanescu, Adriana Trandafir, Iuliana Tudor, Eda Marcus, Mihai Radulescu, Marian Voicu si Valentina Ionescu. Evenimentul va cuprinde si momente artistice sustinute de artisti de marca, precum: Dumitru
Farcas, Lucretia Ciobanu, Dida Dragan, Sofia Vicoveanca, Adrian Daminescu, Felicia Filip si de trupele: Sistem, K1, Blaxy Girls.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.