GAL Asociatia Transilvana ajuta Rupea

GAL Asociatia Transilvana ajuta Rupea

1 164
Cea mai saraca zona a judetului lupta sa gaseasca resursele necesare dezvoltarii. Turismul si agricultura sunt domeniile care ar putea fi dezvoltate la Rupea, unde s-a constituit in urma cu un an Grupul de Actiune Locala „Asociatia Transilvana Brasov Nord”. Un bun exemplu a fost dat de Asociatia pentru Sustinerea Agriculturii Taranesti. 
Cea mai saraca zona din judet se confrunta cu mari probleme economice si sociale. Grupul de Actiune Locala Asociatia Transilvana Brasov Nord se zbate de mai multi ani sa ajute aceasta zona, iar Flavius Dumitrescu, presedinte GAL ATBN, si primar al Rupei, are sperante mari ca localitatea pe care o conduce va reusi sa deruleze proiecte de agricultura si turism
Un bun exemplu a fost dat de Timisoara, prin Asociatia pentru Sprijinirea Agriculturii Taranesti.
Prin aceste parteneriate, producatorii isi asigura un trai decent, iar consumatorii obtin produse naturale, la preturi foarte bune. Nu numai ca se elimina intermediarii, dar consumatorii pot afla toate informatiile despre culturile de legume sau fructe pe care le vor consuma si pot sti astfel ca tot ce mananca este sanatos.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.