Gabriel Oprea, fondator al statului paralel, merge din fatidica-i sufragerie direct pe…...

Gabriel Oprea, fondator al statului paralel, merge din fatidica-i sufragerie direct pe… facebook

0 26

Adept al ,,enteresului national” deversat până la epuizare pe unde mai poate în media, Gabriel Oprea rememorează selectiv pașii UNPR înspre partidul balama perfect, ce a supus ani de-a rândul PSD unui șantaj perpetuu și feroce, pentru funcțiile în stat.
Generalul de carton, ivit dintre maldărele cazarmanentului de companie, a fost prelucrat în palma fostului președinte Traian Băsescu, care i-a și dat toată constelația de pe epoleți, pentru a contribui decisiv la întemeierea statului mafiot paralel. România ajunsese țara în care Oprea confecționa dosare dușmanilor președintelui, executând comanda în numele aceluiași președinte toxic pentru români și radioactiv pentru țară.

Avansat general patru stele de la plutonier de companie, pentru a zdrobi dușmanii lui Băsescu
Ca o pestă neîndurătoare prăvălită peste națiune, Oprea s-a erijat ipocrit întotdeauna în apărătorul militarilor și polițiștilor, deși tocmai avansarea sa în gradele succesive de general au compromis exact ideea de meritocrație și valoare asociate cu Armata Română. De la Oprea încoace, a fi general al Armatei reprezintă persiflarea și ridicolul în care s-a scufundat această instituție vitală a statului român. Și cum neobrăzarea i-a fost întotdeauna aliat de nădejde, ,,generalul izmană” vrea să juxtapună interesele ridicolului său partid balama peste cele ale cadrelor militare în rezervă, până și de Paște:  

,,România are nevoie de un partid care pune pe primul plan interesul național, România are nevoie de patriotismul UNPR, un partid care sa sprijine total militarii și polițiștii. Am înțeles cu totii că împreună putem fi o forță care poate schimba în bine România și atunci, în câteva luni, am format un proiect nou, clădit în jurul interesului national(sic!). Din pacate, multi au fost deranjați de avântul nostru politic și au decis să-l stopeze.
Pentru asta, mi s-au construit dosare politice, nevinovat fiind(sic! familia polițistului motociclist mort îl contrazice n.n.)”, se autodeplânge penibilul general Gabi Oprea.
Nici un cuvânt însă despre dosarele politice pe care el însuși le-a supervizat și implementat împreună cu Coldea și Kovesi la adresa opozanților lui Băsescu.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.