Furturi la Barajul de la Sacele

Furturi la Barajul de la Sacele

0 58

Barajul de la Sacele are multi vizitatori. Multi dintre acestia prefera sa treaca pe acolo nopatea, sa nu fie vazuti de trecatori cu „suvenirurile” pe care si le insusesc atunci cand parasesc locatia.
In timpul sedintei Colegiului Prefecturii de zilele trecute, directorul Sistemul de Gospodarire a Apelor Brasov (SGA) Brasov, Nicolae Ionascu, a insistat asupra necesitatii implementarii unui plan de paza a lacului de acumulare de la Sacele, de unde este alimentat cu apa potabila municipiul Brasov.
Ionascu a afirmat ca pe langa taierile ilegale de lemne de pe dealurile din vecinatatea lacului – ce au provocat alunecari de teren – sunt frecvente si furturile de piese metalice. „Se sustrag componentele metalice necesare preluarii si transportului apei. Nu cu mult timp in urma a fost sparta camera vanelor. Desi acolo cred ca ar fi nevoie de paznici inarmati, agentii apara acum barajul cu sprayuri lacrimogene si bastoane”, a declarat seful SGA, citat in presa locala.
Prefectul Brasovului, Ion Gontea, a declarat ca in cartierul Garcini, din Municipiul Sacele, de unde provin cei mai multi dintre hoti va fi infiintata, in scurt timp, o sectie de Politie, astfel incat fenomenul infractional sa fie tinut sub control.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.