Furnizorii Ford, interesati de spatii de pe platforma Tractorul

Furnizorii Ford, interesati de spatii de pe platforma Tractorul

0 65

Potrivit reprezentantilor firmei Flavus Investitii, noul proprietar al Uzinei Tractorul, cativa furnizori de piese si echipamente ai productorului auto american Ford si-au manifestat interesul pentru inchirierea unor hale sau suprafete de teren pe platforma uzinei Tractorul Brasov.


„Exista multe firme care si-au aratat interesul pentru inchirierea unor spatii sau hale. Am primit chiar vizite din partea unor furnizori de echipamente ai Ford”, a spus Silviu Savin, administrator al Flavus Investitii, citat de Mediafax


Savin nu a facut publice numele firmelor, intrucat, spune el, deocamdata se poarta negocieri, iar in perioada de negocieri astfel de informatii sunt confidentiale.


Dupa cum se cunoaste, firma americana Ford, a fost unicul ofertant la licitatia organizata pentru privatizarea Automobile Craiova S.A., castigand dreptul de a achizitiona cele 72,4% dintre actiunile Automobile Craiova detinute de stat contra sumei de 57 de milioane de euro.


Privatizarea a fost verificata de Comisia Europeana, care a dorit sa se asigure ca licitatia nu a favorizat firma americana. Considerand ca prin participarea unui singur ofertant pretul a fost subdimensionat, diferenta dintre pretul real si cel ofertat a fost catalogata drept ajutor de stat pe care Guvernul trebuie sa-l recupereze de la firma Ford dupa inceperea productiei. Statul roman are de primit 27 de milioane de euro.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.